Eveniment-Social

Milionarul de la Loto a pierdut ce avea mai scump. Sute de mii de euro s-au dus pe apa sambetei

Publicat: 06 ian. 2015
1

@ Datoriile uriase l-au adus la marginea prapastiei @ Tot ce i-a mai ramas sunt cateva bunuri din averea uriasa pe care o avea in urma cu cativa ani

Mihai Cazacu a pierdut deja o parte din avere, iar in urmatoarea perioada ar putea ramane pe drumuri. Astfel, numeroasele masini de lux din parcul auto, proprietatea SC Andrei Construct SRL, au fost radiate ca urmare a intrarii in faliment a firmei. Acesta a avut 8 masini, dintre acestea fiind enumerate urmatoarele modele Mercedes Benz, Audi Quattro, Mazda, Volkswagen, Toyota si Skoda Octavia. De asemenea, alte firme s-au inscris la masa credala pentru a recupera datoriile de la fostul milionar.

Citeste si: Milionarul de la Loto a intrat in faliment. Risca sa ramana pe drumuri

Moldomec, cu sediul in Iasi, pe soseaua Tomesti, este una dintre firmele care dupa intrarea in faliment a firmei milionarului de la Loto s-a inscris la masa credala. Societatea incearca sa recupereze aproape 20.000 de lei de la firma lui Cazacu, dupa ce o anumita perioada de timp a prestat servicii pentru firma acestuia.

„In fapt am pus la dispozitia debitoarei SC Andrei Construct SRL utilaje auto de transport, proprietatea noastra pentru efectuarea unor lucrari de constructie. In urma serviciilor prestate, firma a ramas cu debit neachitat in suma de 19,526 de lei”, a se arata in dosarul de faliment. De asemenea, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania s-a inscris la masa credala pentru recuperarea unei datorii din anul 2012. Aceasta a reprezentat o amenda primita de Cazacu pe care a primit-o dupa ce a fost prins in Bucuresti pentru ca nu avea rovinieta. Astfel, CNADNR s-a inscris la masa credala pentru recuperarea sumei de 225 de lei si 152 de euro, care reprezinta contravaloarea tarifelor de despagubire aferente proceselor-verbale de constatare a contraventiei.

Citeste si: O asemenea grozavie n-ai putea crede! Un miliardar celebru n-are bani sa-si plateasca factura la telefon

Bancile, Finantele si firmele din Iasi si din tara care au incheiat contracte cu SC Andrei Construct, firma milionarului de la Loto, cer executarea silita a acestuia. Dupa ce a castigat 3,8 milioane de lei la 6 din 49 si si-a incercat norocul in afaceri, acum a ajuns sa fie urmarit si hartuit de executorii judecatoresti. Acesta a acumulat datorii uriase catre fostii parteneri de afaceri, iar anul 2015 se anunta a fi cel mai greu pentru milionarul de la Loto. Bunurile firmei vor fi executate silit pentru a acoperi valoarea datoriilor catre stat si alte societati. Recuperarea datoriilor este aproape imposibila intrucat bunurile firmei nu acopera valoarea totala a datoriilor care sunt de sute de mii de lei.

Adauga un comentariu