Magazin

Milionarul de la Loto s-a baricadat in casa

Publicat: 28 nov. 2011
1
Vede tot ce misca pe strada si nu mai iese la poarta decat atunci cand este cautat de prieteni. De trei zile, Gheorghe D., cel care a castigat, in urma cu doua saptamani, potul cel mare la Loto si-a impanzit curtea si casa cu camere de supraveghere de frica hotilor, potrivit Click!. 
Pentru a se proteja, Gheorghe a platit o firma care i-a montat trei camere de supraveghere: una este pusa pe gard si vede tot ce se intampla pe strada, alta e agatata de balconul casei si este indreptata spre curte, iar ultima a fost montata pe marginea acoperisului, chiar la intrarea in casa.
De altfel, pe poarta a fost lipit si un mic afis care te anunta ca locuinta este supravegheata cu camere video.
„Le-a pus de trei zile, de frica hotilor. Plus ca se trezeste la poarta cu fel de fel de persoane care vin sa-i ceara bani. Zilele trecute a venit unul ca vrea 15.000 de euro”, ne-a spus Marian, finul norocosului de la Loto.
Sistemul de supraveghere l-a costat pe milionar in jur de 1.500 de lei si este foarte simplu de folosit.
Cele trei camere inregistreaza tot ce misca in raza lor de actiune, iar Gheorghe vede imaginile pe monitorul calculatorului sau legat la sistem.
Zilele urmatoare, acesta are de gand sa se aboneze si la o firma de securitate, care sa-i sara in ajutor in cazul in care cineva are de gand sa-i sparga casa.
Pentru asta ar mai trebui sa scoata din buzunar inca 100 de lei pe luna.
„Vrea sa stea linistit pana pleaca de aici. Are de gand sa se retraga la tara si sa-si faca o gradina de legume”, ne-a mai dezvaluit Marian, care a tinut sa precizeze ca nasul lui nu a incetat sa joace la Loto.
Comentarii
  • Am impresia ca ziariştii sunt în foarte strânsă legătură cu „INTERLOPII”. Din moment ce filmeză şi/s-au fotografiază locinţa acestui om, iar pe deasupra o mai şi publică …..

    Oare acest om nu poate să-i accţioneze în instanţă pe aceşti ziarişti, iar dacă-i se va întâmpla ceva, poliţia să includă în cercul de suspecţi şi „ZIARIŞTII”?

  • Eu ii recomand sa se mute pur si simplu si a scapat de stres!la banii lui se muta oriunde i place peste noapte!si poate sa caute casa simplu,pe net fara sa apeleze la alti escroci agenti imobiliari!suna el si nu zice cine e,se da un simplu om si se apuca sa vada citeva case pina i place ceva!bineinteles sa iasa fara nimeni pe urma lui!si daca s a mutat are liniste pina moare dava e modest si nu se lauda cu cistigul la nimeni!eu ii urez sa mi asculte sfatul daca l citeste si sa traiasca o suta de ani fericit!

Adauga un comentariu