Actualitate

Milionarul Georgica Cornu o rasfata pe Marina Almasan cu un cal pursange! I

Publicat: 04 iul. 2012

Omul de afaceri timisorean Georgica Cornu face tot ce ii sta in putere pentru a o face fericita pe iubita lui. Aflata zilele trecute la herghelia acestuia, Marina Almasan s-a atasat de un cal de rasa, iar milionarul i-a spus ca ii da armasarul la Bucuresti, ca sa parcurga drumul pana la TVR calare.

Marina Almasan a mers la sfarsitul saptamanii trecute la herghelia lui Cornu de la Herneacova, din judetul Timisoara, acolo unde se desfasura un concurs de calarie. La un moment dat, realizatoarea TV a fost invitata de Georgica Cornu in manej, unde se afla un cal pursange. "Iubitul Marinei are la herghelie mai multi cai de rasa, cu care participa la competitii nationale si internationale, si i-a propus sa calareasca unul dintre acestia. Marina mi-a spus ca partenerul ei a intrebat-o, avand in vedere drumurile dese pe care ea le face la Timisoara, daca nu vrea sa inlocuiasca avionul cu armasarul pursange. Ba chiar i-a propus si sa ii dea calul la Bucuresti, ca sa faca drumul pana la TVR calare", a declarat pentru CANCAN o persoana apropiata Marinei Almasan. Contactata telefonic, realizatoarea TV a marturisit, amuzata, ca se gandeste la oferta iubitului ei. "Poate obtin permisiunea sa parchez calul in curtea TVR!", a spus Almasan.

Copiii lupta sa-i impace pe sotii Cornu

Georgiana si Andrei, cei doi copii ai sotilor Cornu, in varsta de 12 si 14 ani, au decis sa isi impace parintii. Duminica, Oana si Georgica Cornu au avut o scurta intalnire la vila "regelui soselelor" din Banat. Acestia s-au trezit "atacati" de copiii lor cu motive sentimentale pentru care cei doi ar trebui sa se impace. Vazand ca nu reusesc sa ingroape securea razboiului, fata sotilor Cornu a izbucnit in lacrimi, dupa cum spune, sub protectia anonimatului, un apropiat al familiei.

 

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit