National

Milionarul roman Dan Fischer a murit la Berlin

Publicat: 20 iul. 2012
1
Milionarul Dan Fischer, unul dintre cei mai bogati romani, a murit azi-noapte la Berlin, scriu jurnalistii de la Cancan. El suferea de cancer pulmonar.
Dan Fischer detinea proiectul rezidential si turistic Silver Mountain din Poiana Brasov, investitie evaluata la 350 de milioane de euro. Complexul urma sa cuprinda locuinte, un hotel, dar si un teren de golf si sa se ridice la standardele de calitate ale celor mai performante statiuni montane high-class din lume, precum Courchevel, Chamonix si Aspen, informeaza rtv.net.
Milionarul este cel care a lansat, in urma cu mai multi ani, trendul petrecerilor de lux de la Saint Tropez. In fiecare an, de ziua iubitei sale, Cony, el organiza o mare petrecere pe plaja, la care erau invitati multi milionari romani si VIP-uri.
Pentru un astfel de eveniment select, afaceristul cheltuia aproximativ 30.000-35.000 de euro. De altfel, iubita sa i-a stat alaturi in ultima perioada, cand s-a luptat cu necrutatoarea boala.
Complexul urma sa cuprinda locuinte, un hotel, dar si un teren de golf si sa se ridice la standardele de calitate ale celor mai performante statiuni montane high-class din lume, precum Courchevel, Chamonix si Aspen.
Comentarii
Adauga un comentariu