Magazin

Militarul de la MasterChef, comparat cu un martir de catre Biserica Ortodoxa!

Publicat: 17 oct. 2014
Cel mai recent scandal de homofobie de la MasterChef, in care un concurent a parasit competitia pentru a nu imparti aceeasi incapere cu un travestit, a atras si atentia publicatiilor crestine.
Cum era de asteptat, slujitorii bisericii ortodoxe ii iau apararea militarului Florin Valea si infiereaza atitudinea „partinitoare” (asa cum o numesc ei) a PRO TV-ului, care ar fi aratat din nou ca este de partea minoritatilor sexuale (cum s-a intamplat si in cazul casatoriei dintre doi gay la show-ul „Patru nunti si o provocare”, care a avut loc anul trecut).
Mai mult, militarul care a parasit concursul pentru a nu mai face echipa cu travestitul Cora e comparat cu un martir care a fost „asasinat public” dupa ce a avut curajul sa-si spuna parerea despre homosexuali.

Citeste si: Militarul care a parasit competitia MasterChef continua atacurile: „Sunt niste anomalii genetice!”

„Analiza acestui episod grotesc, care aduce parca cu episoadele din Vietile Sfintilor, cand martirii erau supusi oprobiului confratilor si conationalilor lor pentru crima de a crede in Altcineva si in altceva decat ei, ne scoate la lumina o realitate tulburatoare: crimaganditul (personaj imaginat de scriitorul britanic George Orwell n.r.) este aici, printre noi, este un delict nu doar penal, dar mai ales social si moral.
Cat de deranjant, cat de alarmant este faptul ca un om este condamnat pentru principiile sale, care nu sunt altele decat acelea ale unui crestin, care refuza sa aiba „partasie” cu cei alienati? Si ce poate fi mai revoltator decat faptul ca, pentru a ilustra crima de gandire a celui in cauza, este pus in scena acest teatru penibil, care aminteste de demascarile si reeducarile comuniste, in care cei „reeducati” trebuiau sa injure si sa-si scuipe confratii de suferinta. Nu mai avem mult pana cand unui asemenea dizident i se va cere, ca in vremurile nu de mult uitate, sa-si faca „autocritica” si sa-si infiereze in public propria gandire.

Citeste si: Scandal la Masterchef! Un concurent a plecat de bunavoie. Motivul este ABSURD si REVOLTATOR!

Si nu e greu de imaginat ca ura fata de principiile morale va fi in viitor atat de mare, incat promotorii fanatizati ai „imoralitatii devenite normalitate” nu vor mai suferi nici macar existenta fizica a oamenilor cu principii firesti. Si atunci vor fi valabile, ca si acum de altfel, cuvintele de nesters ale Mantuitorului: Fericiti veti fi voi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra, mintind din pricina Mea. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri”, scrie site-ul crestinortodox.ro, care este prezentat ca fiind cea mai mare comunitate ortodoxa online din lume.
Sursa: wowbiz.ro 
Adauga un comentariu