Eveniment-Social

Mincinosii de la Salubris SA

Publicat: 21 iun. 2007
9

• Desi conducerea SC Salubris SA a anuntat ca a distribuit in tot municipiul europubele, in cartierul Smardan nici un iesean care locuieste la curte nu a primit vreun astfel de container • Pe strada Smardan muntii de gunoaie zac nestingheriti fara ca vreun reprezentant al firmei de salubrizare sa-si faca treaba

Conducerea SC Salubris SA a anuntat ca au fost distribuite europubele pe toate strazile municipiului Iasi insa in urma unei simple vizite in doar unul din cartiere se poate constata ca sefii firmei de salubritate au mintit. Astfel, iesenii care locuiesc la curte in cartierul iesean Smardan, nu au beneficiat de astfel de europubele cu toate ca au solicitat firmei de salubrizare acest lucru. In acest fel este demonstrat inca o data dezinteresul conducerii SC Salubris SA fata de ieseni si faptul ca anumiti clienti sunt tratati cu dispret. Mai mult, pe strada Zimbrului din cartierul iesean Smardan, muntii de gunoaie zac de parca reprezentantii firmei de salubrizare nu au mai ajuns prin zona de cateva luni.

Cu toate acestea, directorul SC Salubris SA continua sa-si incaseze lunar salariul de zeci de milioane si sa stea in biroul sau luxos tratandu-i cu indiferenta pe ieseni. „Eu am solicitat la Salubris SA sa-mi dea si mie o pubela dar nu am primit nici macar vreun raspuns din partea acestora. La noi in zona nu vin nici macar sa ridice gunoiul. Containerul este plin de aproximativ o saptamana. Ne incaseaza bani fara a presta in schimb servicii”, a declarat indignata Camelia Nistor, locatara pe strada Zimbrului din cartierul iesean Smardan. In prezent, in tot orasul se afla 3.634 de europubele, dintre care 2.500 sunt noi. Intrebati despre aceasta situatie, sefii SC Salubris SA mint spunand ca in tot municipiul au fost distribuite astfel de europubele si ca nu mai sunt probleme. „Am terminat sa distribuim in tot municipiul europubele. In ceea ce priveste gunoiul din zona nu este adevarat. Echipele noastre ridica gunoiul zilnic”, a spus Calin Valentin, inginerul sef al SC Salubris SA.

Comentarii
  • Referitor la articolul dlui Andrei Hurbea- „Mincinosii de la Salubris SA”
    Reportajul este nefundamentat si nedocumentat. In mai 2006, in cartierul Smirdan s-a desfasurat campania de amplasare a europubelelor, fiecare pubela fiind data in baza unui act aditional la contractul de prestari servicii salubritate. In cartierul Smirdan se asigura serviciul sub forma programului de clopot, adica, in fiecare zi de miercuri, masina de la Salubris colecteaza deseurile de la poarta. Desi au primit pubele, populatia nu depune deseurile in acestea. Totusi, la o analiza atenta, aceste pubele se pot vedea in curtile oamenilor.
    Daca aceasta doamna Nistor, dispune in imediata apropiere de containerul despre care pomeneste, fiind amplasat pe domeniul public, se poate folosi in orice momet, acesta fiind golit macar odata pe zi, nemaifiind necesara amplasarea europubelei in curte.
    Daca intr-adevar, doamna Camelia Nistor, a cerut in scris, de la Salubris ,pubela, cu siguranta detine un numar de inregistrare, cu care sa faca dovada celor spuse. Desigur si chitanta….Ati vazut aceste documente, d-le Hurbea?
    Pentru a dovedi impartialitate in informarea populatiei, ati verificat cele relatate de aceasta doamna?

  • mincinosi cu m cat molul in strada maracineanu nici nu ridica gunoiul cum ae trebui adica sa curete si ce cade pe langa masina sau pe langa vasele de depozitare care sant ale cetatenilor Prin acte or fi trecute livrate .La fel si cu asfaltarea strazii,in acte la prm. e asfaltata de vreo cativa ani de pe vremea lu` simirad Noi citim ZIUA ,voi tipariti noaptea,dar intrati mai tare in ei ,constitutia va da voie

Adauga un comentariu