Actualitate

Minculescu, rece cu publicul la ultimul concert

Publicat: 04 sept. 2012

Peste 3.000 de persoane s-au strans, duminica, la Castelul Banffy pentru ultimul concert al formatiei Iris cu Cristi Minculescu solist vocal. Desi se asteptau sa fie o despartire emotionanta, solistul a fost distant cu publicul.

Imbracat in tricoul Universitatii Craiova, Cristi Minculescu nu a comunicat deloc cu publicul. Spre final, a multumit doar membrilor trupei si sotiei Rodica pentru ca „inca traieste".

Pentru ultimul concert in aceasta formula, Iris a urcat pe scena amenajata in incinta castelului Banffy in jurul orei 22.00 si a cantat aproximativ o ora. Minculescu a fost destul de rece cu publicul, interactiunea dintre el si acestia fiind aproape zero.

Fanii au adus tricouri inscriptionate cu mesaje de adio

Nici fanii nu s-au aratat foarte entuziasmati, doar cei din primele randuri afisand tricouri inscriptionate cu „Cristi, te iubim si vom fi mereu alaturi de tine!". Dupa ce trupa s-a intors pentru un singur bis, concertul s-a incheiat, iar publicul s-a indreptat spre iesire fara a striga numele formatiei lor preferate.

Cristi Minculescu a anuntat, saptamana trecuta, ca nu va mai face parte din formatia Iris. Decizia i-a socat pe colegii de trupa care sunt revoltati si sustin ca nu inteleg de ce Minculescu i-a lasat cu ochii in soare. Noul solist este Toni Seicarescu.loading...

Adauga un comentariu