Fotbal extern

Minerul Marica

Publicat: 17 ian. 2012

Componenţii echipei germane de fotbal Schalke 04, la care evoluează atacantul roman Ciprian Marica, au vizitat o mină de cărbune, situată nu departe de clubul din Gelsenkirchen.

Intregul lot al lui Schalke, în frunte cu vedetele Raul şi Huntelaar, au coborat la peste 1.000 m sub pămant pentru a-i urmări la lucru pe minerii germani.

‘Am văzut cu ochii noştri ce muncă grea trebuie să facă unii dintre suporterii noştri pentru a-şi caştiga salariul’, a comentat olandezul Huntelaar. ‘Este o motivaţie suplimentară pentru a ne lupta să caştigăm titlul de campioni pentru aceşti fani. Suntem la doar trei puncte de Bayern şi avem încă şansa noastră’, a adăugat golgheterul lui Schalke, care a marcat 15 goluri de la debutul acestui sezon.

Pentru spaniolul Raul, această vizită în mină i-a permis să afle de unde provenea bucata de cărbune pe care a primit-o în momentul transferului său de la Real Madrid la Schalke, în vara anului 2010.

La jumătatea actualei ediţii din Bundesliga, gruparea din Gelsenkirchen ocupă locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Borussia Dortmund, care are însă un golaveraj superior. Raul şi colegii săi vor disputa primul meci din returul campionatului german sambătă, pe teren propriu, în compania fostei echipe a lui Marica, VfB Stuttgart.loading...

Adauga un comentariu