Local

Mingicarii din Copou, prezentati la Palatul Roznovanu – FOTO

Publicat: 01 aug. 2014

@ Municipalitatea tine secret bugetul CSMS Iasi

Echipa de fotbal a Iasului
si-a prezentat ieri achizitiile facute in vara aceasta pentru Liga 1. Cei noua jucatori adusi la CSMS Iasi, ultima achizitie fiind realizata chiar la finele acestei saptamani, alaturi de presedintele Florin Prunea, antrenorul Marius Lacatus si primarul Gheorghe Nichita au sustinut o conferinta de presa ieri in Sala Mare a Palatului Roznovanu.

Reprezentantii clubului si-au prezentat obiectivele pentru primul an de Liga I dupa promovarea din esalonul secund. Oficialii primariei, ai clubului, dar si jucatorii i-au anuntat pe suporteri ca de anul acesta obiectivul salvarii de la retrogradare nu mai exista pentru CSMS. Dorinta celor implicati in activitatea fotbalistica este clasarea in acest an in prima jumatate a clasamentului, stacheta minima fiind ocuparea locului 10. „Suntem poate singura echipa fara datorii la angajati sau la bugetul statului. In plus, suntem singurii care au meritat promovarea din toate punctele de vedere, mai ales pe criterii sportive. Acum vrem clasarea in primele 10 echipe, s-a terminat cu evitarea retrogradarii. Responsabilitatea ne apartine noua”, a declarat presedintele Florin Prunea.

Primarul Gheorghe Nichita a reamintit de calvarul promovarilor, inceput in 1994, cand, sustine acesta, pregatirea de iarna se facuse in tenisi chinezesti, jucatorii neavand nici macar ghete din cauza situatiei critice a finantelor de la club. Intrebat despre bugetul asigurat echipei in acest an de catre municipalitate, primarul a refuzat sa faca vreo declaratie, precizand ca se va cheltui cat este nevoie. „De ce nu avem un investitor? Pentru ca nu are cine sa vina”, a opinat primarul, acesta exprimandu-si speranta ca se va gasi totusi un investitor care sa se implice la echipa. Totusi, a precizat primarul, municipalitatea este cea care da stabilitate financiara clubului, dand exemplu celor de la Timisoara, Vaslui, Urziceni sau Craiova, unde existenta unui investitor s-a tradus intr-un final prin retrogradarea sau desfiintarea echipelor.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu