Eveniment-Social

Ministerul Sanatatii a deblocat 200 de posturi pentru Institutul Regional de Oncologie Iasi

Publicat: 23 mai 2012
1

Guvernul a aprobat, miercuri, deblocarea a 500 posturi in sistemul sanitar, pentru unitatile din reteaua Ministerului Sanatatii si pentru cele al caror management a fost transferat autoritatilor administratiei publice locale, 200 fiind repartizate la doua unitati sanitare din Iasi.
Potrivit ministrului Sanatatii, cele 200 de posturi vor fi repartizate Institutului Regional de Oncologie Iasi, pentru demararea activitatii, si Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Spiridon”, in vederea reorganizarii activitatii, precizeaza reprezentantii ministerului.

De asemenea, posturile repartizate Spitalului Clinic Judetean de UrgentaSf. Spiridon” Iasi completeaza schema de personal in urma reorganizarii sectiei de oncologie si trecerii acesteia catre Institutul de Oncologie. Posturile neocupate de aceste unitati vor putea fi redistribuite de Ministerul Sanatatii. Deblocarea posturilor se face cu incadrarea unitatilor sanitare in limita de 70 la suta cheltuieli de personal, au mai spus reprezentantii ministerului.

Adauga un comentariu