National

Miniștrii PSD prezintă bilanțul primelor 6 luni de guvernare – LIVE VIDEO

Publicat: 26 mai 2022
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu detaliază măsurile implementate de miniștrii PSD

Partidul Social Democrat prezintă joi, 26 mai 2022, ora 18.00, la Sala „I. I. C. BRĂTIANU”, Palatul Parlamentului, bilanțul primelor 6 luni de guvernare.

În cadrul evenimentului, Marcel Ciolacu detaliază măsurile implementate de miniștrii PSD referitoare la susținerea categoriilor vulnerabile, siguranța alimentară a românilor, sprijinul pentru agricultură și industria alimentară, independența energetică, precum și la granturile, creditele și garanțiile de stat pentru firmele românești.

Klaus Iohannis, explicații pentru aducerea PSD la putere

Liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, a declarat, marți, la un eveniment al Partidului Național Liberal, că PNL are, în sfârșit, un președinte care este și prim-ministru. Șeful statului a motivat și aducerea la guvernare a PSD, justificând că „trecem prin momente când se impune să strângem rândurile și să aducem la aceeași masă viziuni politice diferite, astfel încât guvernarea să reprezinte majoritatea românilor”. Iohannis a mai precizat că provocările majore din perioada 2020-2022 au determinat România să ia decizii care să aibă în vedere, în primul rând, nevoia de stabilitate.
Comentarii
Adauga un comentariu