National

Ministru: Ne aflam in fata unui dezastru national al carui pret il vom plati mai tarziu

Publicat: 10 mai 2016
1

Ministrul Bogdan Stanoevici a atentionat, in cadrul unui interviu acordat pentru DC News, ca Romania se afla in fata unui dezastru din cauza guvernului de tehnocrati.

„Ne aflam in fata unui dezastru national al carui pret il vom plati mai tarziu. A fost pus la conducerea Romaniei (pentru ca nu i-a ales nimeni, nici chiar ceea ce unii numeau cu glorie « strada ») un executiv potrivnic intereselor nationale.

In cel mai bun caz, avem de-a face cu un grup de oameni veniti parca dintr-un alt spatiu, total incompetenti si necunoscatori in probleme de administrare ale unei tari civilizate. Sau in cazul cel mai rau, un grup de oameni parasutati de te miri unde, cu scopul foarte clar de a ingenunchea Romania.

In naivitatea lor, unii oameni de buna credinta, au sperat ca « tehnocratii » vor fi solutia tuturor relelor din tara noastra. S-au convins insa si ei (idealistii din prima zi) ca acesti tehnocrati nu sunt o solutie pentru Romania. Dimpotriva, ei sunt solutia indubitabila prin care Romania aluneca spre catastrofa„, a spus Bogdan Stanoevici intr-un interviu.
Adauga un comentariu