Local

Ministrul Costel Alexe către deputatul scandalagiu Marius Bodea: Furnizaţi informaţii mincinoase în scop electoral

Publicat: 03 apr. 2020

Ministrul Mediului, Costel Alexe, îl pune la punct pe deputatul scandalagiu Marius Bodea. Acesta din urmă nu s-a împăcat cu ideea că nu va mai reprezenta PNL pentru candidatura la Primăria Iaşi şi a ajuns în ultima vreme să-l atace la sânge pe colegul său de partid. Bodea a acuzat faptul că ministrul Mediului nu a făcut nimic pentru a stopa tăierile ilegale de pădure. Costel Alexe a menţionat că toate aceste acţiuni ale lui Bodea nu au fundament real şi l-a acuzat pe acesta de dezinformare şi minciuni ins cop electoral

„Stimate domnule deputat, Marius Bodea, vă rog să încetaţi să promovaţi dezinformări şi să induceţi, contrar prevederilor ordonanţelor militare, panica în rândul populaţiei, căci informaţiile pe care le furnizaţi nu au absolut niciun fundament real şi au doar rolul de a exploata electoral o emoţie socială pe fondul actualei crize medicale la care chiar dvs faceţi referire! Pentru corectă infomare a opiniei publice, deşi dvs, care sunteţi în Parlament, ar fi trebuit să cunoaşteţi cadrul legal, organele de control în domeniul silvic sunt Gărzile Forestiere, cele pe care dvs le blamaţi şi înjosiţi, dar care acţionează atât în fond forestier, cât şi pe drumurile forestiere şi cele publice, iar multe din acţiunile de control sunt comunicate public şi la îndemâna oricui! De asemenea, acţiunile din cadrul proiectului Scutul Pădurii, derulat în parteneriat cu MAI funcţionează, iar suplimentar, asemenea tuturor domeniilor economiei care încă funcţionează, toţi participanţii la trafic sau persoanele care ies din casa se supun prevederilor ordonanţelor militare!

Constat că încercaţi şi astăzi, sub umbrelă populismului şi dezinformării, să exploataţi politic un val de emoţie pe care tot dvs prin postari neverificate l-aţi generat şi alimentat ulterior. Este total greşit, în calitate de demnitar al statului român, ca în aceste vremuri să lansaţi informaţii neverificate, oricât de populiste şi aducătoare de voturi ar fi ulterior!

În goană după capital electoral cu orice preţ şi orice costuri, înainte de a anunţa în postările viitoare disoluţia statului şi anarhia, vă rog să vă aduceţi aminte ce înseamnă prezumţia de nevinovăţie, principiile elementare ale unui stat de drept şi economia de piaţă în democraţia liberală! În vremuri de criza o tara are nevoie de adevăraţi oameni de stat, nu de populişti care ar face orice pentru a slăbi încrederea în instituţiile statului!”, a precizat Costel Alexe, ministrul Mediului.

De precizat că Bodea nu a demisionat încă din PNL aşa cum a promis acum câteva săptămâni!
Comentarii
  • Ne e adevarat nimic. Nimeni nu e vinovat. Toti suntem poate in aceasta perioada mai vulcanici. Asa a fost si iesirea domnului Bodea dar, presedintele PNL Iasi domnul Costel Alexe este o persoana responsabila si va putea gestiona situatia foarte bine. Succes si sa fim sanatosi!!!

  • Bodea acest covid al societății ieșene. Nimic remarcabil în toți anii de cand e deputat. Doar extremism ascuns. Un pericol. Sa il ia usr cu tot cu timofciuci și etieni și să facă borș toți grămadă

  • Dl. Alexe nu veti mai putea da lectii de morala oamenilor, cel puțin nouă liberalilor ieșeni, în urma jongleriilor ca candidatura la locale Iasi. In ritmul asta in curând va veti pupa si cu mafia imobiliara. Cand mergeti prin Iasi sa nu ridicati privirea cand va intalniti cu membrii PNL sau simpatizantii acestui partid. Nu va mai recunoastem nici macar ca membru. Compromisul are o limita. Ati promovat în partid doar nulități și oportunisti. De aceea nu aveti candidati.

  • Domnule Alexe, primul deziderat trebuia sa fie protejarea padurilor de acesti iresponsabili defrisatori austrieci. Va e frica insa, deoarece aici opereaza oamenii lui Johannis.

  • eu nu sunt nici liberal sau la orice alt patid dar verificati drracuuli cum se taie padurile de la dobrovat….am vecin care a cumparat lemne de acolo,si nu pt foc pentru mobila….las-o usor dle alexe ca esti pe butelie cu baietii,ei recunosc.da-te dreaq

Adauga un comentariu