National

Ministrul Educatiei: Camerele de supraveghere de la bacalaureat vor fi centrate pe elevi, nu pe geamuri si usi

Publicat: 20 mai 2012
1

Toate cele 638 de centre de examen vor avea camere de supraveghere la bacalaureat, iar acestea vor fi pozitionate pe elevi, nu pe geamuri si usi, a declarat ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop.

„Dotarea la bacalaureat va fi imbunatatita, toate unitatile scolare vor fi dotate cu camere de luat vederi, astfel incat sa nu mai avem situatii pe care le-am avut anul trecut, centre fara aparatura necesara. Sa nu existe centre fara aparatura necesara. Cele 638 de centre vor avea camere de luat vederi pozitionate pe elevi, nu pe geamuri si pe usi”, a spus Liviu Pop, in emisiunea „Dupa 20 de ani” difuzata duminica de ProTv.

Ministrul interimar al Educatiei a precizat ca saptamana viitoare vor fi facute controale pentru a verifica daca in toate salile exista camere de supraveghere si daca ele functioneaza. „Vom avea o situatie, saptamana viitoare ne vom deplasa in fiecare centru pentru a verifica daca este in regula ceea ce au declarat colegii nostri. Urmeaza sa completam acele sali cu aparatura. Suntem incorsetati, in 11 zile trebuie sa organizam examenul de bacalaureat”, a adaugat Liviu Pop. El a precizat ca elevii prinsi copiind vor fi tratati la fel ca in 2011, intrucat este aceeasi metodologie de examen. Intrebat cum crede ca vor fi rezultatele la bacalaureat, Liviu Pop a spus ca nu stie.

Adauga un comentariu