National

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb: „Suntem în media Uniunii Europene, care este de 20%, noi suntem la 19,4%”

Publicat: 25 iul. 2018
1

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a vorbit la Antena 3, despre atragerea fondurilor europene si despre cati bani europeni vor intra in Romania. 

„Suntem in media Uniunii Europene, care este de 20%, noi suntem la 19,4%. Dinamica pe care am impus-o a permis sa recuperam in mai putin de un an intarzierile cu care a debutat Romania in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene. A fost un decalaj de un an si jumatate. Startul a fost in august 2017. (…) Liniile de finantare deschise inseamna acele apeluri care sunt destinate tuturor mediilor de activitate”, a spus Rovana Plumb.

Vezi si: Rovana Plumb a scapat de cercetarile din dosarul Belina

„Nu cred ca exista saptamana din activitatea mea sa nu am intalniri cu beneficiarii din domenii. In mai putin de o luna de zile am crescut cu aproape doua miliarde”, a mai precizat ministrul. 

Intrebata in ce se pot materializa acesti bani, Rovana Plumb a spus ca „Tot programul nostru de guvernare prevede masuri cu fonduri europene. Investitiile se refera la faptul ca am modificat legea achizitiilor publice ca acestea sa se realizele”. 

Comentarii
  • pe u e ii doare in cot , ei au de toate . dar noi ce avem ?? spitale nu scoli nu , drumuri ca acum 200 de ani si tu ai curaj sa vorbesti si sa te compari cu ue . rusinea lumii este tara asta condusa numai de hoti .

Adauga un comentariu