National

Ministrul Justitiei, prinsa din nou cu minciuna. Casa de Pensii a dezvaluit cat este, de fapt, cea mai mare pensie a unui fost magistrat

Publicat: 11 oct. 2016

Niciun magistrat din Romania – judecator sau procuror – nu primeste o pensie de serviciu de peste 100.000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna.

Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41.000 de lei, contrazicand-o astfel pe Raluca Pruna, care a declarat ca fostii magistrati au pensii si de 100.000 de lei.

Identitatea fostului procuror sau judecator nu a fost dezvaluita. Reprezentantii Casei Nationale de Pensii spun ca in topul celor mai mari pensii din Romania figureaza fosti piloti, cu venituri lunare cuprinse intre 30.000 si 40.000 de lei.loading...

Comentarii
  • da d-le ce nu ati vazut ca aviatorii duc avioanele in spate .ce credeti ca poate oricine sa faca asa o treaba????? merita oamenii la fel si magistratii . daca oamenii si-au votat lasa sa ia pensii sa le ajunga ,restul adica cei care trebuiau sa aduca plus valoare tari si sa iesim din rahat sa plece afara sa stearga la fund strainii .bravo parlamentari , dublativa numarul si votati legi pentru voi pentru trintori si lichele.

Adauga un comentariu