Local

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe: „Dincolo de campaniile furibunde de dezinformare, propagandă politică și manipulare stă falnica pădure de la Dobrovăț” – Galerie Foto

Publicat: 26 apr. 2020

În contextul în care opinia publică este sistematic alimentată cu știri false și dezinformări cu privire la Pădurea Dobrovăț, acțiuni menite exclusiv pentru a induce panică și indignare în rândul populației și a genera neîncredere în instituțiile statului, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe a vorbit astăzi despre oază de verdeaţa din proximitatea Iaşului. Acesta a făcut publice o serie de instantanee surprinse în natură, în Pădurea Dobrovăț.

„✅Cunoaște lumea prin ochii tăi!

Dincolo de campaniile furibunde de dezinformare, propagandă politică și manipulare stă falnica pădure de la Dobrovăț, o oază de biodiversitate și prospețime ce flanchează Iașul – Orașul celor 7 coline!

Pădurea de 12.000 de hectare din jurul Iașului este aici, este verde și își trăiește ciclurile naturale oferind protecție, aer curat, liniște și bunăstare oamenilor.

Nicio fotografie nu poate exprima cu adevărat bucuria și energia pe care le simt când cutreier aceste locuri și de aceea îmi doresc ca după 15 mai, când restricțiile de circulație vor fi ridicate, să vizitați și să vă bucurați de drumeții în plămânul verde al Iașului – Pădurea Dobrovăț!

Sunt și voi rămâne un ecologist convins și vă asigur că îmi desfășor activitatea cu bună credință pentru #Iași, pentru #România!”, aspus Costel Alexe.

Adauga un comentariu