National

Ministrul Muncii face apel la conducerea PNL sa retraga contestatia de la CCR PE LEGEA BUGETULUI

Publicat: 23 dec. 2014
1
Ministrul Muncii Rovana Plumb le-a cerut marti celor doi co-presedinti ai PNL sa retraga sesizarea pe care au depus-o la Curtea Constitutionala cu privire le legea bugetului de stat si la cea a asigurarilor sociale, deoarece aceasta contestare poate determina amanarea intrarii in vigoare a unor masuri sociale foarte importante.
Rovana Plumb le-a trimis co-presedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga o scrisoare deschisa in care face apel la acestia sa retraga sesizarea de la CCR.
„Duminica, 21 decembrie, Parlamentul Romaniei a votat, cu o larga majoritate, legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale. Imi exprim, si pe aceasta cale, regretul ca optiunea Partidului National Liberal a fost aceea de a vota impotriva celor doua legi, in ciuda faptului ca acestea contin finantarea pentru masuri extrem de necesare multor categorii de romani, de la pensionari, medici si profesori, la cei care creeaza locuri de munca in economie. Doamna si domnule co-presedinti ai Partidului National Liberal, am luat act, dupa votul din Parlament, de decizia PNL de a sesiza Curtea Constitutionala cu privire la Legea bugetului. Ca atare, fac un apel la dialog si responsabilitate, dar mai ales la reconsiderarea acestei decizii. Fac apel la dumneavoastra sa retrageti sesizarea depusa la Curtea Constitutionala”, a scris ministrul Muncii in scrisoarea sa.
Sursa: digi24.ro Adauga un comentariu