Actualitate

Ministrul Sănătății, Victor Costache: „Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door”

Publicat: 25 mart. 2020

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat că întreaga populație din Capitală va fi testată pentru coronavirus. În acest sens, Victor Costache a precizat că echipele medicale vor merge din ușă în ușă pentru a îi testa pe bucureșteni.

”Am avizat un parteneriat și un program care va demara rapid. Vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe care vor merge door to door (din ușă în ușă- n.red.), după modelul Coreei de Sud. Este foarte important să facem milioane de teste. Până la sfârșitul săptămânii, vom avea încă 200.000 de teste. Am pornit cu un singur centru de testare în ianuarie și acum avem cel puțin 20 și vrem să avem 1-2 la nivel județean”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache.loading...

Comentarii
 • Domnule Ministru, dece numai cei din Bucuresti si nu si cei din Cluj, Timisoara sau Iasi.
  Bucurestenii au patru perechi…… nu tot doua ca si ceilalti.
  Nu-i de ajuns ca 60% din banii pentru investitiile din Romania se duc spre Bucuresti.
  Li se face autostrada pana la Brasov pentru ca Bucurestenii sa se duca sa se distreze dar de peste 13 ani tot treneaza construirea unei autostrazi care sa dezvolte cea mai populata regiune a Romaniei dar si cea mai saraca.
  Vrem si noi ceilalti cetateni sa fim testati cum spuneti dumneavoastra ”door to door” ca asa ar fi normal ca noi nu suntem cetateni de mana a doua iar ei de mana intai.

 • Pai tovarase ministru, daca Suceava este „varful” de lance, de ce Bucuresti? Si sa avem pardon, „come se dice” din usa in usa?

 • Ca sa vedeti oameni buni, cum face campanie electorala PNL, pentru castigarea alegerilor locale in Bucuresti! Nesimtirea totala a presedintelui Romaniei si a clicii PNL!

 • Discriminarea nu are limite, asta-i tara tuturor romanilor nu numai a bucurestenilor eventual PNL-isti…
  De ce se aduc toti bolnavii la Iasi si tot aici se fac si raportarile eventualelor cazuri de imbolnavire sau si mai rau a deceselor?! Ca sa aratam si mai saraci probabil si chiar de ocolit de toata lumea?!
  Nu avem dreptul nici la cai ferate modernizate, de autostrada nu are rost sa mai vorbim ca provincia istorica Moldova a fost neglijata total de absolut toti guvernantii si politicienii…

Adauga un comentariu