Actualitate

Ministrul Sănătăţii, vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ

Publicat: 30 apr. 2020

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut, joi, o vizită inopinată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, unde a fost la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la triajul unităţii sanitare.

Managerul interimar al spitalului, Daniela Marcoci, a declarat că nu s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii, dar că acesta a sunat-o după ce a plecat şi i-a spus că a stat de vorbă cu pacienţii şi cadrele medicale, a verificat dacă există echipamentele de protecţie şi cum se face triajul pacienţilor suspecţi de Covid-19.

„Domnul ministru mi-a spus să continuăm activitatea pe aceeaşi linie şi să continuăm şi testarea cadrelor medicale din zonele de risc”, a afirmat Daniela Marcoci.

În vizita sa la Piatra-Neamţ, ministrul Sănătăţii nu s-a întâlnit cu autorităţile judeţene, cu liderii filialei PNL Neamţ şi nici cu conducerea spitalului judeţean.

Ministrul Nelu Tătaru a fost joi şi la SJU Suceava, unde a participat la predarea managementului militar al unităţii medicale către noua conducere civilă. De asemenea, el a vizitat şi SJU „Mavromati” Botoşani şi a avut la sediul Prefecturii o întrevedere cu autorităţile judeţene şi cu reprezentanţii sistemului de sănătate publică.

Adauga un comentariu