National

Ministrul Transporturilor: Daca imi blocheaza vreunul vreun proiect de infrastructura, il dau afara!

Publicat: 21 mart. 2019
1

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a spus ca le va cere angajatilor din minister sa prezinte motivele pentru care se opun anumitor proiecte si sa ofere solutii.

„Am avut discutii cu functionarii din minister si le-am spus cum vom lucra noi. Modul de lucru va fi simplu: daca imi spui ca „Nu”, imi explici de ce „Nu”. Daca imi spui ca este alta solutie, vino cu solutia sa implementezi ce am de implementat. Nu exista „Nu se poate”. Imi da nota scrisa ce nu se poate”, a afirmat Razvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre lipsa autostrazilor din Romania: '' Statul paralel este de vina"

Ministerul Transporturilor are 600 de functionari publici, fara companii. „Ii evaluam si, daca nu sunt buni, ii dam afara. Imi asum sa ii dau afara, chit ca ma da in judecata. Daca imi blocheaza vreunul vreun proiect de infrastructura, cu riscul de a ma da in judecata, il dau afara”, a anuntat Cuc.

In plus, ministrul Transporturilor a sustinut ca sindicalistii de la Metrorex protesteaza pentru ca vor spatiile pentru publicitate, nu pentru ca trenurile de metrou au probleme.

„Nu vreau sa discut de pe un picior de santaj si de presiune. Nu spun ca m-au santajat. Trebuie sa ne punem la masa, trebuie sa discutam, au cerut majorari salariale in fiecare an. Trebuie sa avem niste discutii constructive, nu doar pe baza de ambitie”, a completat Cuc.

Adauga un comentariu