National

Ministrul Transporturilor ii arata usa sefului CNADNR

Publicat: 13 mai 2015
1

Directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, a facut un experiment inedit. A vrut sa vada de ce romanii se tot plang de starea drumurilor si a hotarat sa faca o plimbare pe drumurile patriei. La sfarsitul zilei a recunoscut ca i-a fost rusine ca este seful companiei de Drumuri si Autostrazi.

In acest context, ministrul Transporturilor ii arta usa lui Neaga, afirmand ca este liber sa-si gaseasca alt loc de munca.

”Daca l-a prins rusinea vizavi de cum arata un drum judetean are doua variante: fie in situatia asta rusinoasa sa se apuce sa modernizeze, sa fie mult mai harnic, fie sa isi gaseasca un alt loc de munca”, a spus Rus, la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca lui ii este rusine ca este ministrul Transporturilor, el a raspuns: „Mie nu”.

Audiat miercuri in Parlament, ministrul Ioan Rus recunoaste ca si el are probleme cu Master Planul.

„Nu e rezolvat cum se cuvine sud-vestul Romaniei si speram sa ii gasim o solutie in perpectiva.

Masterplanul nu e un proiect inghetat, el va fi updatat dar acum trebuiau respectate criteriile UE ca el sa fie adoptat. Va exista o dinamica in acest proiect, care ne va permite si alte solutii dar nu in acest moment”, a spus Rus.

Comentarii
  • O fi problema si la compania de drumuri, dar din ce fonduri trebuie si ala sa faca drumurile, asta de ce nu clarifica d-l ministru ? De ce nu mai spune acelasi Rus cam cand se aproba bugetul M.T. si mai apoi cand se transmit acestea catre companiile din subordine ? Ce-i politic, tot e mincinos !

Adauga un comentariu