Actualitate

Ministrul transporturilor a găsit soluția. De ce avem nevoie de autostrăzi când avem drumuri forestire?

Publicat: 21 ian. 2020

Deşi România nu se poate mândri cu un număr ridicat de autostrăzi, se pare că Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a găsit o soluţie eficientă. Este de-a dreptul ireal ca un membru din conducerea ţării să găsească soluţii care pot fi considerate puerile. Cum este posibil să crezi că pentru fluidizarea traficului, cea mai bună variantă este utilizarea unui drum forestier, ţinând cont de numărul ridicat de autovehicule care străbat zilnic zona Valea Prahovei. De asemenea, conform legii, nu este legal să transformi un drum forestier într-unul public.

„Am stat si eu 7 ore în trafic de la Bucuresti la Brasov, pe 30 decembrie, stiu ce sentimente traiesc românii care circula pe acest tronson si stau 7-8 ore, de aceea cred ca drumul judetean Câmpina-Valea Doftanei limita cu Brasov-Sacele – 61 de kilometri de drum judetean, poate fi reabilitat printr-o interventie a statului cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii, si astfel avem o varianta alternativa.

De asemenea, la Sinaia avem un drum paralel cu drumul national identificat de autoritatile locale si acolo putem sa îl reabilitam si salvam câtiva kilometri, în zona Azuga am identificat un drum forestier care poate fi folosit ca si ruta alternativa, iar cele doua variante ocolitoare, Comarnic si Buoteni, ele sunt deja prinse în master-plan pe fonduri europene si ele pot fi realizate înaintea autostrazii.”, a declarat Ministrul Transporturilor, Lucian Bode.



loading...

Comentarii
  • Dacă le spui la liberali ca sunt cretini se supără! Cum naiba sa facem autostrăzi in România cu un ministru catastrofal care scoate totfelul de perle pe gură! Cine naiba îl consiliază ? Cred ca cineva a vrut sa își bătă joc de el și ia servit aceasta informație demnă de cascadorii râsului! Așa se întâmplă când pui un ministru la transporturi care are ca experiența profesională …. 5 ani lider de sindicat !!!!

  • majoritatea asa /zisi lideri de sindicat ajung ulterior ministri , prim-ministru,avocat al poporului, etc.
    OARE DE CE? In opinia mea explicatia rezonabila ar fi aceea ca, se pricep foarte bine la manipularea unor mase importante de votanti intr-un sens sau altul in functie de orientarea politica a liderului.

Adauga un comentariu