Cancan ultimă oră

Minodora, declarații dureroase după moartea mamei sale: „Am pierdut-o”

Publicat: 26 sept. 2022
Minodora declarații dureroase după moartea mamei sale Am pierdut-o
Minodora, declarații dureroase după moartea mamei sale

Minodora, în lacrimi, după moartea mamei sale. Artista se afla pe scenă atunci când cea care i-a dat viață își dădea ultima suflare. În exclusivitate pentru Antena Stars, actrița a făcut acum declarații dureroase după ce a povestit că mama ei a decedat.

Minodora a făcut o serie de declarații sfâșietoare după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață. Artista plânge de fiecare dată când vorbește despre mama ei. Iată ce declarații dureroase a făcut celebra cântăreață!

Minodora, declarații sfâșietoare după decesul celei care i-a dat viață

Cu lacrimi în ochi, Minodora a declarat că s-au împlinit șase săptămâni de când a pierdut-o pe cea care a adus-o pe această lume. Deși nu îi este ușor, artista încearcă să fie puternică și să treacă peste această tragedie.

Artista a povestit că și-a pierdut mama pe 12 august. După șase săptămâni, artista încearcă pe cât posibil să trec peste această grea încercare, însă nu este ușor.

„Din păcate este adevărat, am pierdut-o pe Mica, pe mama mea, pe 12 august. S-au făcut șase săptămâni de atunci și încerc pe cât posibil să trec peste această grea încercare, însă nu este ușor, ca pentru orice altă persoană care își pierde un membru atât de scump și drag al familiei”, a spus artista, cu lacrimi în ochi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Care au fost primele declarații ale artistei după moartea mamei ei

În urmă cu câteva zile, Minodora a mărturisit că nu a vrut să spună nimic despre decesul mamei ei, deoarece era devastată de durere și nu a putut să vorbească despre tot ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o lună.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a povestit artista la emisiunea Teo Show.
Adauga un comentariu