Justitie

Minori din Pascani cercetati de politie dupa ce au furat geanta unei femei

Publicat: 03 apr. 2014
In data de 2 aprilie, politistii de la Politia Municipiului Pascani si de la Sectia 6 Politie Rurala Pascani, au actionat pe raza de competenta pentru prevenirea infractionalitatii, a faptelor ilicite de comert si a accidentelor rutiere, cat si pentru depistarea si luarea masurilor legale fata de persoanele care incalca legislatia in vigoare.

Cu aceasta ocazie au fost depistati si prinsi in flagrant doi minori din municipiul Roman, judetul Neamt, care, in timp ce se aflau intr-un magazin, profitand de neatentia unei femei de 37 ani, i-au sustras o poseta in care avea bani, bijuterii si acte personale, in valoare de 1.300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral, fiind efectuate cercet a ri sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Oamenii legii au controlat 11 unitati de alimentatie publica, cinci baruri controlate si 45 autoturisme, la sectia de politie fiind duse opt persoane pentru verificari si audieri. Oamenii legii au aplicat, intotal, 61 de amenzi, in valoare totala de 12.880 lei.


loading...

Adauga un comentariu