Local

Minori fugiti de acasa, reincredintati familiilor din Iasi

Publicat: 13 mart. 2015
1

La data de 10 martie, politistii au fost sesizati cu privire la disparitia unei minore in varsta de 17 ani, din comuna Butea, care plecase de acasa. La data de 12 martie, la orele amiezii, în urma cautarilor efectuate, politistii au depistat minora pe bulevardul Socola. Aceasta le-a declarat politistilor ca pe timpul disparitiei a fost plecata la câtiva prieteni si nu a fost victima vreunei infractiuni. Au fost revocate formele de urmarire întocmite pe numele tinerei.  

S-a reluat distribuirea de ajutoare alimentare

În aceeasi zi, politistii Sectiei 5 Politie au depistat în zona strazii Bularga un alt minor asezat pe scarile de la intrarea într-un imobil. Procedând la legitimarea acestuia, s-a stabilit ca se numeste R. P., de 14 ani, din comuna Bârnova, judetul Iasi.

„În urma verificarilor în bazele de date, politistii au stabilit, de asemenea, ca acesta este urmarit din data de 07 martie, figurând în evidente ca disparut în împrejurari suspecte. Minorul a fost internat într-un Centru pentru Minori din municipiul Iasi, pâna la clarificarea situatiei sale”, au precizat oficialii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Adauga un comentariu