Stiri si curiozitati

Minune dumnezeiasca! Dupa 21 de ani, romanii vin aici sa isi faca cruce la vederea miracolului

Publicat: 14 ian. 2015
3

Exista o icoana in Romania despre care se spune ca ar fi facatoare de minuni. Aflata la Boian, aceasta continua sa-i uimeasca pe credinciosi chiar si dupa 21 de ani.

In anul 1993, cei veniti la biserica din Boian au vazut, chiar in timpul unei slujbe, cum ochii Maicii Domnului dintr-o icoana au inceput brusc sa lacrimeze.

La un an, se pare ca si Pruncul Iisus a inceput sa verse lacrimi, uimind pe toata lumea venita sa vada minunea.

Oficiali ai Bisericii au confirmat faptul ca este vorba despre o minune in adevaratul sens al cuvantului, motiv pentru care icoana a fost in scurt timp canonizata.

Vezi si De neimaginat! Detaliul din aceasta ICOANA te va lasa fara cuvinte – FOTO

Mai mult decat atat, se pare ca sunt si credinciosi care povestesc despre miracole infaptuite de aceasta icoana de la Boian.

Vezi si Oamenii au fost SOCATI cand au vazut ce a aparut langa O ICOANA!

Exista o multime de marturii despre minunile savarsite de aceasta icoana sfanta. Intr-o buna zi, ele vor fi publicate intr-o brosura a manastirii, dar pana atunci, va prezentam cateva dintre ele. Un copil olog a inceput sa mearga, altul cu o tumoare canceroasa s-a vindecat.

Toti crestinii, pe unde s-a facut procesiune cu aceasta icoana, au ramas multumiti sufleteste de aceasta binecuvantare. Copiile acestei icoane, au fost inmultite cu binecuvantarea inalt Prea Sintiei Sale Onufrie, si impartite credinciosilor.

Plansul icoanei se mai repeta din cand in cand. Astfel, din august 1997 pana pe 13 decembrie in acelasi an, nu s-au mai ivit lacrimi pe chipul Fecioarei. In dimineata acelei zile s-a citit acest nou Acatist, iar seara a inceput sa planga. Parohul a observat si a dat de veste Ierarhului, care a venit a doua zi, dupa slujba si a savarsit un Te-Deum cu acatistul Maicii Domnului. In tot timpul acesta au izvorat lacrimi.

Fruntea Fecioarei este strajuita de-o coroana de aur, la fel si cea a Pruncului. De-a latul icoanei sunt insirate lantisoare cu cruciulite, lasate de credinciosi. Brose din aur, cu pietre pretioase, au fost puse de credincioase la icoana, s-o impodobeasca si sa le poarte noroc.

Adauga un comentariu