Magazin

Mioara Roman arunca bomba: „Petre nu este fericit! Copilul a fost un santaj”

Publicat: 12 ian. 2017
1
Divortul Oanei Roman de Marius Elisei a ajuns din nou subiect de dezbateri televizate, dupa o perioada in care cei doi lasasera impresia ca au depasit problemele. Prilej numai bun pentru mama Oanei, Mioara Roman, sa-si aminteasca de propriul divort, in speranta ca experienta ei ii va fi de folos mezinei.
Oana Roman si Marius Elisei se afla in pragul divortului, dar mama vedetei spera ca cei doi vor avea intelepciunea de a incerca sa-si rezolve problemele. ”Nu cred ca situatia dintre ei este atat de grava si nu cred ca vor divorta. Au un copil, asa ca trebuie sa se inteleaga”, a declarat Mioara Roman, pentru Click!
Desi se spune despre ginerele ei ca ar fi calcat stramb, Mioara Roman nu crede ca acesta este o piedica in calea unui mariaj fericit. Ea insasi a avut parte de mai multe asemenea ”episoade” in timpul mariajului de peste 30 de ani cu politicianul Petre Roman.
Divortul meu de Petre Roman e rezultatul activitatii politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. In 34 de ani de casatorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta (n.r. Silvia Chifiriuc)? Copilul nu a fost facut pentru ca si-a dorit Petre copii. A fost santaj. El a incercat sa se impace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred ca este fericit. Nu!”, a adaugat Mioara Roman.
Mioara si Petre Roman au divortat in 2007. Fostul premier al Romaniei in perioada 1989-1991 s-a recasatorit cu solista de muzica populara Silvia Chifiriuc, cu care are un baiat in varsta de sase ani.
Adauga un comentariu