Mozaic muzical

Mirabela Dauer, despre lupta cu cancerul. Totul se întâmplă de trei ani

Publicat: 16 nov. 2020
Mirabela Dauer cu ochelari si mainile pe fata
Mirabela Dauer a vorbit despre lupta cu cancerul, boala cu care a fost diagnosticata de medici în urmă cu trei ani.

Mirabela Dauer a vorbit despre lupta cu cancerul, boala cu care a fost diagnosticata de medici în urmă cu trei ani. Artista a dezvăluit prin ce momente grele a trecut când a aflat diagnosticul de la medici. Cântăreței i-au fost scoși 52 de ganglioni și a început tratamentul. Artista a a ajuns în acest an la 50 de ani de carieră.

Mirabela s-a rugat la Dumnezeu, iar acest lucru a ajutat-o enorm.

Mirabela Dauer, despre lupta cu cancerul

Coșmarul Mirabelei a început în urmă cu trei ani, atunci când a aflat despre nemilosul diagnostic.

„Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV.

Cântăreața a avut o tumoră la rinichi și spune că a ajutat-o foarte mult faptul că ea este credincioasă.

„După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, rememorează artista.

Artista a trecut prin mai multe drame de-a lungul vieții

Mirabela Dauer a avut o viață demnă de un roman. A fost căsătorită de două ori. Prima dată la 18 ani cu Willy Dauer, pentru că tatăl ei să o lase să iasa seara în oraș. S-au despărțit amiabil după 5 ani. A doua oară s-a căsătorit cu Traian Popivici, regizor la TVR, cu care a avut un fiu, Nanu (43 ani), pe care nu l-a văzut de 20 de ani.

Căsnicia ei a fost o adevărată dramă. Artista a povestit că bărbatul o bătea cu fierul de călcat și a îndepărtat-o de fiul ei.

“Am fost și voi fi toată viața mea alături de el, cu sufletul și cu gândul, dar nu vreau să agit apele (…) Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viața lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să își dea seama că el a greșit vizavi de mine și că tot ce a fost în viața lui a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deștept”, a declarat Mirabela Dauer la TVR 2, la emisiunea Iulianei Marciuc, ”Destine ca-n filme”.

De trei ani de zile Mirabela Dauer duce o luptă cu cancerul pe care până în acest moment se pare că l-a învins.

Ce pensie de nimic are Mirabela Dauer după 50 de ani de carieră

Deşi a ajuns la 50 de ani de carieră, Mirabela Dauer are o pensie extrem de mică. Artista a spus că nu e tocmai mulţumită, însă nici nu se plânge dacă se raportează la pensiile oamenilor de la ţară.

Mirabela Dauer a mărturisit că primeşte luna de lună o pensie de 760 de lei. Îndrăgita interpreta de muzică uşoară a spus că nu e mulţumită, însă nici nu se poate plânge, căci sunt oameni mult mai amărâţi decât ea.

Adauga un comentariu