Magazin

Mirabela Dauer PRADATA de prieteni

Publicat: 19 feb. 2014
1
Una dintre cele mai iubite cantarete ale epocii de aur a vorbit pentru prima oara despre un jaf care a lasat-o fara bunurile din care spera sa traiasca la batranete. Cantareata Mirabela Dauer a primit o lovitura incredibila cand s-a trezit jefuita chiar de prietenii ei, cei in care s-a increzut atat de mult incat sa le lase chiar casa ei pe mana, inainte de a se muta din Bucuresti.

Citeste si Mirabela Dauer a spart 2.000 de euro de Paste. Vezi cum! – FOTO
 

„Inainte de a ma muta, nu mi-am mai gasit bijuteriile. Nimic, nimic. Chiar daca banuiesc, nu ma intereseaza. Eu iubesc foarte tare argintul. Dar au fost amintiri de la familie, mama, matusa, sora. Aveam cateva lucruri pe care le iubeam foarte tare. Dar tot mi-au luat! In casa mea nu intra decat prietenii. Aici e durerea mea. Dar nu-mi pare rau, dar pentru persoana care a facut acest lucru nu-i bine.

Citeste si Incredibil. Ce cerinta are Mirabela Dauer de la realizatorii emisiunilor care o invita la TV

Cine fura aur si bani este blestem! Asupra lui si a familiei lui, in generatii. Nu sunt rea de paguba, dar au fost lucruri stranse intr-o viata. N-am plans, mi-a parut rau. Am fost amarata pentru ca in casa mea au venit prietenii. Nu am fost la banca sa-mi ascund bijuteriile. Dar ele puteau sa fie o grija a mea, sa scap de o grija la batranete, aveam din ce trai”, a povestit artista, care a izbucnit in plans, potrivit cancan.ro.
Comentarii
Adauga un comentariu