Actualitate

Miracol! Prima minune a Sfintei Parascheva la Iasi. O intreaga familie, vindecata de o boala grea – FOTO

Publicat: 10 oct. 2014

@ Moastele Sfintei Parascheva au vindecat o familie de o boala grea @ Oamenii au ales ca de atunci sa vina an de an in preajma hramului Sf. Parascheva pentru a-i multumi Cuvioasei @ Si-au alinat batranetile cu rugaciuni la capataiul Sfintei si nu s-au dat plecati pana cand nu au simtit ca sunt cuprinsi din nou de har @ Este o poveste incredibila a doua persoane venite de departe pentru a se inchina la racla Sfintei Cuvioase

Mii de credinciosi din intreaga tara au ajuns in Iasi pentru a se ruga la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva. Oameni de toate varstele au venit din intreaga tara pentru a se putea ruga la capataiul Sfintei, pentru a primi binecuvantare si pentru a se ruga pentru bunastarea familiei. Fie ca au venit din Satu Mare, din Cluj sau din Prahova, oamenii s-au pus la rand inca de la primele ore ale diminetii pentru a ajunge la capataiul Sfintei. Familia Graiceanu din judetul Ilfov, Ion si Viorica, in varsta de 84 si respectiv 81 de ani, au ajuns la Iasi inca de acum doua zile.

Batranii vin de cativa ani la moastele Cuvioasei dupa ce Sfanta a facut minuni in familia lor. Dupa cum singuri au aratat, Cuvioasa i-a ajutat in viata si i-a facut sa depaseasca orice moment dificil, mai ales in preajma batranetii. Acestia nu au uitat ajutorul dat de Sfanta si de atunci vin anual drept multumire pentru a-si alina sufletul. Au uitat de boli, de durere si de greutati si nu vor sa conceapa altceva decat ajutorul divin al Cuvioasei de la Iasi.

Venim de cativa ani incoace regulat. Am venit si inainte, dar cu intreruperi. Am simtit insa ca nu e bine si am decis sa facem orice pentru a veni an de an la Iasi. Sfanta ne-a ajutat cu tot ce ne-am dorit noi, de la sanatate la bunastare. Sotul are 84 de ani, eu am 81 si suntem inca in putere. A facut minuni in familia noastra si daca bunul Dumnezeu ne va ajuta vom veni negresit si la anul„, a spus Viorica Graiceanu.

Si sotul acesteia a tinut sa-si arate recunostiinta fata de puterea Sfintei Cuvioase. „Am tinut sa fim printre primii. Ne incearca un sentiment frumos, uitam de batranete si tinem sa ne rugam pentru familia noastra. Avem o familie numeroasa, ne rugam pentru toti, sa le mearga bine, sa fie familia implinita. Noi suntem batrani, Sfanta ne-a ajutat in toti acesti ani si suntem mai mult decat recunoscatori„, a spus Ion Graiceanu. Cei doi batrani nu sunt singurii care i-au multumit Cuvioasei pentru ajutorul dat in viata. Mii de persoane se roaga si acum la moastele Sf. Parascheva pentru a razbi in viata si pentru a se vindeca de boli si durere. Cuvioasa va ramane pe baldachinul din lateralul Catedralei Mitropolitane pana saptamana viitoare, cand si ultimul pelerin ajuns la Iasi se va putea inchina si ruga la capataiul acesteia.

Comentarii
 • Sunteti cu capul. De ce dezinformati oamenii cu astfel de articole scrise pe genunchi? Numai povesti cu fantome, strigoi, moaste etc. Ce naiba, suntem in secolul 21!

   • Alt iesean… esti idi.ot. Nu mall-uri, idi.otule, dar spitale, scoli si sali de sport. Sau aziluri pentru idi.oti ca tine sau ca mosnegii mai saraci ca alea doua ragalii „prezentate” in „articol”. Aia au supt de pe timpul lui Gheorghiu-Dej, stai linistit, idi.otule, nu le-a dat nimica niciun os lustruit de pochi, idi.otule. Sper c-ai priceput ca esti idi.ot, idi.otule.

    • Usurel nenea ca o sa faci un accident vascular. Scoli pentru, cine? Pentru cei 30% care abia iau un 5 la bacalaureat? Spitale? De care spitale zici? Din acelea desfiintate, sau din acelea in care nu exista suficienti medici, iar in cazul in care exista, nenorocesc pacientii?
     Spatiul dintre urechile matale nu va face never vreo conexiune intre ideea de credinta – spiritualitate si cum acestea pot influenta structura constiintei unui OM, care cu daruire, crez ,pasiune si pentru oameni, poate face multe.
     Ideea de compasiune, sentimentul de a-ti pasa de altii, nu este ceva studiat in scoli ci tine de spiritualitate si credinta.

     • Ideea de compasiune, empatie, altruism tine de constructia genetica, caracter, personalitate, educatie. Te pomeni ca iti ajuti semenii doar ca sa semnezi cecuri in alb cu Doamne Doamne, ca sa iti speli pacatele sau de frica divinitatii. Ma numar printre cei care cred intr-un Dumnezeu dincolo de religie si biserica, acel Dumnezeu care guverneaza eternul principiu al actiunii si reactiunii. BOR-ul nu are nicio treaba cu Dumnezeu ci este o institutie cu interese obscure si mercantile in majoritatea cazurilor. Acei preoti care fac bine ar fi facut bine oricum, indiferent de meseria pe care ar fi practicat-o.

     • Du-te ma sulica la moaste si lasa BOR-ul in pace. Sa dea Dumnezeu sa ai nevoei de Sfanta! Du-te si te va ajuta, poate sa te vindeci si de idiotenie!

 • nu uitati, satana poate sa faca minuni,o minune de la DUMNEZEU,este ceva deosebit,si doar cel cu credinta in EL o poate vedea,cat despre credinta in aceasta babilonie ,acest haos,nu se poate vorbi,ASTA ESTE UN BALCI AL DESERTACIUNILOR,,,,,,,,,,,,,,,,,

 • Nu aruncatzi margaritare porcilor….
  In fiecare zi se intampla foarte multe minuni la racla Sfintei PARASCHEVA si nu sunt mediatizate,si nu sunt comentate de multzime…
  Parerile sunt impartzite,toata lumea are libertate sa se exprime,daaaar sa nu ne jucam cu ce este mai sfant si mai ***at in sufletul omului….
  Chiar si ateii,si cei mai inflacaratzi rockeri,
  cand pierd o persoana apropiata,
  se gandesc la CINEVA,la o fiintza suprema,ca sa mai tzina legatura cu persoana pierduta….
  Sa luam aminte la cele sfinte si sa nu gresim in cuvinte,ca in strafundul fiecaruia este o farama de bunatate,de ***atzie,de sfintzenie,sadita de parintzi,de bunici si mai ales de valurile si incercarile vietzii

 • Daca crezi cu adevarat, te ajuta si Sfanta!
  Cei care nu credeti, nu va duceti tata! Cine va obliga?!
  Lasati blasfemia, ca sa nu aveti si voi vreodata mare nevoie…

 • Vlad, boule, ce legătură are titlul cu textul așa zisului articol pe care l-ai scris cândva pe WC-ul de la Palas după ce ai trecut pe la Cuvioasă?

Adauga un comentariu