Plante medicinale

Miracol romanesc! Cele mai multe boli ale femeii pot fi tratate cu aceasta planta-medicament

Publicat: 24 feb. 2015
7
Branca ursului este o planta este raspandita in padurile din Europa. Inca din Antichitate se cunostea faptul ca toti cei care consumau branca ursului erau feriti de boli ale organelor genitale, legate de infertilitate si nu numai.

Citeste si: Ce poti trata cu branca ursului 

Branca-ursului este o planta care prefera zonele montane si submontane de la noi din tara, unde creste pe malul paraielor si in locurile umede si nisipoase. Ajunge inalta de pana la doi metri, are florile albe si frunzele mari, adanc crestate. Are un miros specific, foarte aromat si usor intepator, care este inconfundabil. De la Branca-ursului se folosesc, de regula, florile si semintele, precum si radacina.
Iar calitatile terapeutice ale acestei plante nu se limiteaza la domeniul fertilitatii, ea tratand cu succes si hipertensiunea, tulburarile de menopauza, epilepsia, deficientele imunitare. Motiv pentru care revenim cu informatii noi, de ultima ora, legate de ea.

Citeste si: Branca ursului alunga impotenta 

Se recomanda cure cu branca ursului pentru a trata afectiuni cum ar fi: infectii reno-urinare, menopauza prematura, osteoporoza, degeraturile, impotenta hormonala, impotenta vasculara, amenoree, insuficienta ovariana, sindrom post-menopauza, ciclu menstrual neregulat, frigiditate.
Planta este ideala si pentru hipertensiune arteriala, bronsita, cistita, nefrita, candida genitala, boli venerice, infectii bacteriene, epilepsie, tulburari depresiv anxioase, diaree, balonare, indigestie.
Adauga un comentariu