Magazin

Mircea Badea, atac devastator la Alex Dima de la Pro TV: „Acest tasti-basti…

Publicat: 21 feb. 2019
1

Mircea Badea s-a facut foc si para la inceputul emisiunii sale, dupa ce Alex Dima de la Pro TV – vezi emisiunea ”Romania, te iubesc” – a recomandat tuturor jurnalistilor sa nu accepte niciun compromis, chiar daca seful le baga pumnul in gura. Printre altele, Alex Dima a dat si un exemplu sugestiv. El a facut o trimitere la o poza celebra din 2013. In fotografia respectiva, Mircea Badea, Mihai Gadea si Adrian Ursu apar alaturi de patronul trustului, Dan Voiculescu, toti purtand ochelari de soare fara o lentila. Descrierea imaginii a fost: „Miami Beach, te oftici?“ Intrebat ce mesaj le-ar transmite colegilor de breasla, Alex Dima a replicat: „Sa va uitati in oglinda sau la copii seara. Dar cu sinceritate, nu cu niste mii de euro in buzunar si cu multumirea ca-ti duci nevasta la Monte Carlo pe banii patronului si faci poze cu el fara o lentila la ochelari“.

Mircea Badea, despre Alex Dima: ”Ce face un tasti-basti cand prinde un microfon prima data in viata lui?
Reactia lui Mircea Badea a fost de-a dreptul virulenta.

„E un tasti-basti de la Pro TV, unul care probabil in sfarsit a dat primul interviu din viata lui, deci pentru el este probabil ceva cu adevarat wow. Si a prins si el microfonul, ce face un tasti-basti cand prinde un microfon prima data in viata lui? Vorbeste despre Antena 3, dar mai ales despre cativa dintre noi. Normal, ce sa faca altceva? Sigur ca un tasti-basti de la un post care promoveaza fake-news-ul la ora 19.00 cu Esca, dupa cum bine am demonstrat si am fost amenintat cu repercusiuni, deci acest tasti-basti a zis ca este momentul sa zica niste nasoale. Cred ca am spus de cel putin 184 de ori ca fotografia aia cu mine, cu Mihai Gadea, cu Adrian Ursu si cu Dan Voiculescu, cand toti aveam ochelari fara o lentila, este facuta in Cipru. Am fost in vacanta in Cipru, la fel cum se duce multa lume. Nu era vreo extravaganta din punct de vedere financiar si, chiar daca era, oricum nu era pe banii ma-tii. Dar chiar nu era o extravaganta. Langa hotel, era o plaja publica si se numea Miami Beach. In acea perioada era o mare, mare tevatura, si pe Pro TV bineinteles, ca Ponta se dusese in vacanta la Miami. Noi eram in Cipru, doar ca plaja hotelului se numea Miami Beach, d-aia am pus la descriere «Miami Beach, te oftici?». Nu eram nici la Miami, nici la Monte Carlo, ci in Cipru. Acesta este adevarul. Acum, principiul Pro TV si al tasti-bastilor care lucreaza la Pro TV este ca nu conteaza adevarul sa nu lasam adevarul sau faptele sa strice o stire. As face acea fotografia si astazi, nu regret“, a transmis Mircea Badea in deschiderea emisiunii sale de la Antena 3.

Comentarii
    • ,,Domnul”?,individul asta se poate numi domn?el este exact ce se gaseste intr-o latrina,alo CNA-ule ,nu auzi nimic,ai urechile captusite ,infundate cu mizeria respectivului?Cum se poate asa ceva,cum permiteti unuia ca Badea ,Ciuvica ,Storceasca ,Gidea,sa vorbeasca absolut numai si numai minciuni,sa spele creierele romanilor,mai nimic din ce boscorodesc ei nu s-a demonstrat ca e adevarat,si nu sint pedepsiti ?
      Sinteti complici cu ei .Hooo latrinelor.

Adauga un comentariu