National

Mircea Badea, despre procesul pierdut de Antena 3 cu Kovesi: De unde o sa dam banii astia?! Din meditatii?

Publicat: 16 oct. 2015
1

Mircea Badea, realizator Antena 3, a reactionat pe blogul sau la decizia instantei de a da castig de cauza sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in procesul intentat postului de televiziune, el afirmand ca „riscurile pe care ni le-am asumat in lupta cu sistemul mafiot sunt reale, iar repercusiunile crancene: ani de puscarie si sume uriase de platit”.

Amintim ca Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca Antena 3, jurnalistii Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistul Mugur Ciuvica sa plateasca in solidar daune morale in valoare de 250.000 de lei procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru o serie de afirmatii la adresa ei facute in emisiunea „Sinteza zilei” din 19 iunie 2014. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Intr-o postare pe blogul sau, intitulata „Adevarul doare si costa. Dormiti linistiti!”, Badea scrie ca „Onorata instanta vrea sa-i platim 60.000 de euro lui Kovesi. Atata costa ca sa spui o evidenta: ca l-a protejat pe fratele lui Basescu pana cand am dat noi imaginile cu porcul vorbind despre morman”.

„Riscurile pe care ni le-am asumat in lupta cu sistemul mafiot sunt reale, iar repercusiunile crancene: ani de puscarie si sume uriase de platit. Asta in timp ce publicul e, uneori, reprosant si exigent: „nu le-o mai ziceti la fel de tare!” E, na?!?! Sigur, vorbesc despre cei interesati de subiect. Foarte multi au creierul neted si se uita sedati la seriale cu melteni sau la emisiuni cu bucatari, buci sau cantaciosi”, continua Badea.

„Rezum: asta nu e stat de drept ci sistem mafiot, nu e libertate de exprimare ci dictatura, nu e limba rusa ci limba engleza, nu e democratie ci colonie. Si, mai important decat orice, nu prea mai e popor ci mamaliga”, a mai afirmat realizatorul tv.

„P.S. De unde o sa dam banii astia?! Din meditatii?”, a incheiat el.

Comentarii
  • INAINTE SA MANCATI KAKAT SI SA LINGETI IN DISPERARE KURUL MOTANULUI CA SA-L SCAPATI DE PUSCARIE,NU VA-TI GANDIT ? VOI A-TI ASCUNS PESTII AIA MARI SI A-TI SCOS LA INAINTARE PLEVUSCA. DUPA PAREREA MEA MERITATI MULT MAI MULT

  • Eu va ceream 600000 de euro! Ati ajuns la un nivel de pupincurism incredibil vis-a-vis de Felix si acum cereti ajutorul poporului? Ca e mamaliga, ba ca e spalat pe creier,ba ca nu intelege mizeria pe care o promovati zilnic pe Antene, ba ca poporul asta nu va merita… Stiti ceva? Ia carati-va la alta masa si lingeti servetelul ca noi ne-am scarbit de fetele voastre schimonosite de ura!

Adauga un comentariu