Stiri si curiozitati

Mircea Badea o ataca pe Viorica Dancila: „Imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin”

Publicat: 23 mai 2019
3

Mircea Badea a jignit-o pe Viorica Dancila. Intr-o postare publica, el a numit-o „imbecila planetei”.

Mircea Badea este unul dintre cei mai directi oameni de televiziune din Romania. Felul dur in care isi spune opiniile l-au facut pe celebrul prezentator sa intre in conflict de multe ori cu alte persoane publice de la noi din tara, insa acest lucru nu l-a facut sa se schimbe.

Recent, in vizorul lui a intrat Viorica Dancila. Dupa ce ea a anuntat ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendumul pe justitie din 26 mai, Mircea Badea a jignit-o crunt.

„In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu. Raman insa consecvent, scrasnind din dinti, pentru prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevarul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar cateva exceptii cu adevarat notabile“, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Declaratia facuta de Viorica Dancila

„Da. Voi participa duminica la vot si voi vota la ambele, si pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea Romaniei, voi vota pentru castigarea demnitatii Romaniei pentru ca, stiti, am fost europarlamentar noua ani de zile, stiu ce inseamna lucrul in institutiile europene, stiu cat de important este sa avem acolo oameni implicati, oameni care sa lucreze pe directive, pe regulamente, in care sa se regaseasca si obiectivele Romaniei si ale romanilor. (…) Voi vota si pentru referendum. Asa cum am spus de fiecare data, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei, dar si al drepturilor cetatenilor, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data si intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a spus Viorica Dancila.

Adauga un comentariu