Actualitate

Mircea Badea, vacanță de vis cu fiul și iubita. Jurnalistul l-a învățat pe Vlăduț să facă sărituri în mare

Publicat: 05 aug. 2022
Mircea Badea vacanță
Mircea Badea, Carmen Brumă și fiul lor Vlăduț au avut parte de o vacanță plină de peripeții în însorita Grecie

Mircea Badea și Carmen Brumă au încheiat o vacanță superbă în Grecia, în insula Zakynthos, dar se pregătesc să meargă și în Bulgaria. Anunțul a fost făcut de iubita jurnalistului, care a publicat și un album foto pe contul de socializare. La rândul lui, și Mircea Badea s-a lăudat în fața fanilor că l-a învățat pe Vlăduț să facă sarituri în mare.

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani și cu toate acestea nu simt nevoia să se căsătorească. Și aceasta deoarece iubita lui Mircea Badea spune că nu și-au făcut niciodată planuri pe termen lung atunci când au decis să formeze un cuplu. Cu toate astea, anii au trecut în zbor, iar în viața lor a apărut și un băiat, Vlăduț, care are 8 ani.

Mircea Badea, vacanță de vis cu fiul și iubita

De curând, Mircea Badea, Carmen Brumă și fiul lor au revenit acasă dintr-o vacanță petrecută pe însoritele meleaguri ale Greciei. Acolo, ei s-au bucurat din plin de soare și activități acvatice care i-au plăcut nespus celui mic. În acest sensd, Mircea Badea, care este un cunoscut pasionat de sport, a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini cu el în short de baie, făcând tot felul de glume și de ironii la adresa lui George Buhnici.

„Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Badea în dreptul unei imagini în care apare pe plajă, alături de partenera lui de viață.

Mircea și Carmen sunt „sculptați” și parcă tocmai ce s-au dat jos de pe podium, la un concurs Miss și Mr Fitness. Oricum, nu vor zăbovi prea mult acasă, deoarece la jumătatea lunii ei se vor afla în Bulgaria.

„Următoarea destinație, Bulgaria. Vă aștept pe 15, 16, 17 august să facem mișcare împreună și să vorbim despre cum ne menținem greutatea în vacanțe și pe termen lung!”, a anunțat Carmen Brumă.

Însă, un moment din vacanța lor foarte apreciat de fani a fost acela în care Mircea îl învăța pe Vlăduț să sară din barcă, în mare. La început temător, băiețelul a prins curaj și datorită vorbelor blânde ale părinților:

„Stai liniștit, nicio grabă, nu-i nicio grabă. E exact ca în piscină, nu-i nicio diferență”, i-a spus Mircea, lui Vlăduț.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mircea badea (@mirceabadeareal)

Mircea l-a luat în brațe, după ce a plonjat, iar Carmen a filmat tot momentul.

Ce spune Carmen Brumă despre relația cu Mircea Badea

La începutul anilor 2000, Mircea Badea și Carmen Brumă apăreau pentru prima dată împreună. Erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu”, iar de acolo până la a forma un cuplu nu a fost decât un pas. Cu toate acestea, cei doi au fost foarte discreți, de-a lungul timpului, cu privire la relația lor. Ei vorbesc rar despre viața personală și doar o dată Carmen Brumă a spus că nu vrea să se mărite, dar nici nu este o femeie geloasă și posesivă.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a spus Carmen Brumă.

Totodată, ea consideră că cheia succesului unei relații de lungă durată este să-i dai celuilalt spațiu și să-l lași să respire.
Comentarii
  • cea mai antipatica persoana din televiziune. Radu Bancou e de 1000 ori mai interesant si destept decat cocalarul asta. ii da ceata Radu Banciu la orice materie.

Adauga un comentariu