National

Mircea Basescu, la whisky cu procurorii care au facut flagrantul lui Bercea Mondial

Publicat: 21 iun. 2015
1

Avocatul Pavel Abraham a facut, sambata seara, dezvaluiri incendiare din dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de luare de mita. Potrivit celor declarate de avocat, procurorii care au organizat flagrantul in cazul lui Mircea Basescu erau mana in mana cu fratele fostului presedinte.

”Din declaratiile date in fata instantei, a recunoscut ca doi procurori din cadrul structurilor de autoritate de la Parchet, din Constanta, au fost de mai multe ori la o cafea, la un whisky, la domnul Mircea Basescu, au discutat despre modul in care sa realizeze acel asa-zis flagrant, pentru a-i trimite definitiv dupa gratii pe toti si a scapa de presiunea pe care o exercitau pentru a-si recupera banii”, a spus Pavel Abraham intr-o emisiune TV.

Citeste si Mircea Basescu, sub control judiciar

”In momentul in care s-a facut acel flagrant, (…) la un moment dat, unul dintre procurori ii spune lui Mircea Basescu: ‘Hai, nea Mircea, gata, te-am scapat de tigani. Dai un whisky?’. Este un moment care, dupa parerea mea, ilustreaza relatia existenta intre domnul Mircea Basescu si organele locale”, a continuat Pavel Abraham, care a facut o plangere impotriva celor doi procurori.

Fratele fostului presedinte este acuzat ca ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Capatana, pentru a interveni la judecatori sa dispuna o solutie favorabila in dosarul in care Sandu Anghel era judecat pentru tentativa de omor.

Citeste si Nepotul lui Traian Basescu a mai fost implicat, alaturi de tatal lui, si in alta afacere cu iz penal

Anchetatorii sustin ca, in schimbul banilor, Mircea Basescu ar fi promis ca va interveni la judecatori sa dispuna fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate.

Adauga un comentariu