National

Mircea Diaconu: Eu in niciun caz nu votez cu Iohannis

Publicat: 14 nov. 2014

Europarlamentarul Mircea Diaconu dezminte, vineri, afirmatiile potrivit carora ar fi transmis o scrisoare de sustinere a candidatului ACL, Klaus Iohannis, si precizeaza ca are un singur vot de dat in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale pe care-l va acorda asa cum va crede de cuviinta.

„Sunt la volan, in drum spre tara. Aud ca in valtoarea campaniei electorale unii s-ar fi apucat sa distribuie fluturasi sau scrisorele, cum ca l-as sprijini pe domnul Iohannis. In niciun caz ! Nu pot jigni inteligenta oamenilor spunandu-le pe cine sa voteze. Cat despre mine, voi merge cu siguranta sa votez. Am un singur vot, al meu si o sa fac cu el ce vreau eu, asa cum sper ca veti face si voi”, a scris Mircea Diaconu pe pagina sa de facebook.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, pe acest subiect ca din cate stie Mircea Diaconu nu a transmis o scrisoare de sustinere a candidatului ACL. ‘A fost trimisa si o scrisoare, vezi Doamne, din partea lui Mircea Diaconu, de sustinere pentru Klaus Iohannis, pe care Mircea Diaconu n-a transmis-o’, a declarat Liviu Dragnea.loading...

Comentarii
  • D-le Diaconu, la europarlamentale v-am sustinut, dar, acum sunteti o persoana publica si nu ar trebui sa va exprimati public pe cine votati.
    Cu respect, dar m-ati dezamagit!

  • un golanas da bucuresti care a ajuns prin frauda la bani multi si acum se milogeste la psd; rusine SA-TI FIE PATACHINA RAPCIUGOASA,CARE ESTI.Nici nu e nevoie de votul tau cacacios.

  • Din toate comentariile la toate postarile deduc urmatoarele: cine nu zice ca voteaza cu Iohannis(ce nume!) e un mare tradator de tara! Eu vreau sa recunosc: nu votez cu Cacannism si puteti sa ma injurati! | Vad ca va place.

  • Costi din cauza curvei comuniste de mata, tatatu un securist ordinar, iar tu un hadicapat a ciumei rosie romania nu va scapa niciodata de voi. Si daca tot iti place sa fi injurat, eu iti urez sa mergi in piz-da mati cu capul inainte si cu tot neamul tau de retardati

Adauga un comentariu