National

Mircea Geoana vrea un Guvern de tip GERMAN!

Publicat: 08 ian. 2015
1
Senatorul Mircea Geoana a pledat la RFI pentru un Guvern „de tip german„, adica o guvernare „de tip mare coalitie pana in 2016”. Parlamentarul exclus anul trecut din PSD spune ca nu are „nici un fel de intentie” ca prin votul sau si al apropiatilor sai sa schimbe „o guvernare mediocra a PSD-ului cu o guvernare mediocra a PNL-ului”.
Mircea Geoana a dat de inteles ca nu va vota motiunea de cenzura a PNL, dar sustine in schimb „un mare proiect national”, dupa model german.
„Daca insa va exista un mare proiect national, un proiect in care sa putem sa venim cu o majoritate, de ce nu, de tip german, de ce sa nu venim cu un proiect mult mai ambitios pentru Romania, care propune o noua regula a jocului in economie, in politica, in societate, care-si propune sa nu mai crestem cu rate mediocre de crestere economica pe an, care sa-si propuna un 5%, Romania stie sa faca 5% pentru urmatorii ani de zile, de crestere economica pe an, daca va exista o propunere robusta de proiect autentic, de incepere a unui nou drum in Romania, atunci nu voi ezita sa pun umarul la un astfel de proiect.
Dar carpeli din acestea marunte, cum s-a mai intamplat, hai sa schimbam majoritatea prin mici carpeli si mici sau mari tradari, nu este stilul meu. Daca-i un proiect mare pentru tara, cu draga inima, daca sunt chestiuni mediocre, nu, multumesc!”, a spus Geoana.
Adauga un comentariu