Fotbal intern

Mircea Lucescu ar putea fi externat in aceasta saptamana

Publicat: 16 ian. 2012

Starea lui Mircea Lucescu este bună, se mobilizează singur şi continuă recuperarea, medicii sperand să îl poată externa pană la sfarşitul săptămanii
„Evoluţia este bună, riscul apariţiei unor complicaţii scade de la o zi la alta. Regimul alimentar este încă uşor, va reveni treptat la normal”, a precizat purtătorul de cuvant al SUUB, dr. Bogdan Popescu.
El a spus că în această perioadă pacientul face o recuperare iniţială post-traumatică pentru ca toracele să revină la respiraţia normală. Perioada pentru recuperarea fracturilor este de mai lungă durată între 30 – 45 de zile, iar aceea poate fi făcută şi în ambulator, a mai spus medicul.
Acesta a ţinut să precizeze că pacientul are încă un regim alimentar uşor şi că revenirea la starea de dinainte de accident se face treptat.
„Mircea Lucescu este tot în secţia de anestezie terapie intensivă pentru a sta mai izolat, nu se recomandă să primească foarte multe vizite. Sperăm ca pană la sfarşitul săptămanii să poată pleca acasă”, a mai spus purtătorul de cuvant.
Popescu declara în urmă cu o zi că lui Lucescu i-au fost scoase ambele tuburi de dren şi că nu mai are sange în cavitatea toracică.loading...

Adauga un comentariu