Sport

Mircea Lucescu il pune la zid pe Adrian Porumboiu

Publicat: 23 iun. 2013
1

Adrian Porumboiu si-a anuntat în mod oficial retragerea de la FC Vaslui, prin intermediul unei scrisori deschise, însa mai multi oameni de fotbal îl îndeamna sa revina asupra deciziei. Printre acestia se numara si Mircea Lucescu, iar tehnicianul lui Sahtior îi transmite fostului mare arbitru international ca îl asteapta sa revina „mai puternic” în fruntea clubului moldav. „Il Luce” ia în calcul si o revenire a lui Porumboiu în fotbal la un club cu un brand mai puternic în spate.
„Îl înteleg si pe el, ca a avut niste insatisfactii legate de echipa aceasta poate si-ar fi dorit mai mult un campionat, poate ceva mai mult în Europa, dar asta nu înseamna ca poate sa renunte. Când ai pasiune în fotbal, duci pâna la capat, nu dai oamenilor senzatia ca pot avea o echipa si dupa aceea îti iei jucariile si pleci.
Poate ca va fi doar un pas în spate ca sa revina cu mai multa forta nu se stie daca acolo sau la alta echipa poate ca îsi doreste cu adevarat a fost totusi un arbitru un om ambitios asa a facut si averea pe care o are pesemne ca acelasi lucru si-l doreste si din fotbal poate o sa gaseasca o solutie sa investeasca într-o echipa mai puternica din fotbal, de ce nu?”, a declarat Mircea Lucescu, conform www.digisport.ro.
 

Adauga un comentariu