Fotbal extern

Mircea Lucescu revine in forta cu inca o declaratie de tot rasul

Publicat: 25 ian. 2012

Dupa ce la inceputul acestei saptamani a oferit o declaratie hilara la scurt timp dupa ce a fost externat, Mircea Lucescu ofera o noua mostra de umor involuntar.
Aflat inca in perioada de recuperare dupa accidentul de pe 6 ianuarie, Lucescu s-a laudat ca pregateste cel mai bun fundas central din Europa – ucraineanul Cigrinsky. Acesta a fost vandut in 2009 la Barcelona pentru 25 de milioane de euro, dar a fost cea mai mare teapa din era Pep Guardiola. „Cigrinsky are calitati exceptionale, dar a avut ghinion la Barcelona. Este un profesionist grozav care s-ar descurca de minune la Napoli deoarece este cel mai bun fundas central din Europa”, a spus Lucescu. Apoi, Lucescu a vorbit despre un interes necunoscut al lui Napoli, sustinand ca nu se gandeste sa revina in Italia.
„Sa antrenez Napoli? Ete prea tarziu deoarece Sahtior este o echipa buna si se descurca bine in pofida startului mai slab. Probabil ca nu voi sta pe viata la Sahtior, insa sunt fericit deoarece pregatesc o echipa care ofera un joc spectaculos si nu vad niciun motiv pentru care as pleca.loading...

Adauga un comentariu