Sport

Mircea Lucescu revine la Rapid! Anunțul lui Daniel Tudorache: „Va veni odată cu echipa, o să-l vedeți”

Publicat: 13 dec. 2019

Mircea Lucescu (74 de ani) va reveni la Rapid începând cu luna ianuarie, a fost anunțul lui Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1. Tehnicianul român nu va veni să îi ia locul lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor, ci va face parte din conducere.

„O să-l vedeți și pe Mircea Lucescu, începând cu 13 ianuarie, atunci când va reveni echipa din vacanță… Îl așteptăm, vă va spune el ce se va întâmpla. Cu siguranță, este cu inima lângă Rapid. Aici a făcut marea performanță, trebuie să dea ceva înapoi. Poate să fie orice. Așteptați, aveți puțină răbdare”, a spus Daniel Tudorache.

Mircea Lucescu nu vine la Rapid pentru a-i lua locul lui Daniel Pancu

Întrebat dacă Mircea Lucescu îl va înlocui pe Daniel Pancu și dacă mai există tensiuni între edil și tehnicianul giuleștenilor, Tudorache a explicat: „Antrenor e Pancu! Au fost ceva divergențe, dar au trecut. Din partea lui, nu din partea mea. E mai pătimaș, e multă presiune. Așa sunt sportivii”.

„Ar fi ceva extraordinar pentru Rapid să îl avem în preajmă pe domnul Lucescu. Noi sperăm să vină pentru că ar fi un plus pentru toată suflarea rapidistă și pentru tot acest proiect”, a spus și Nicolae Grigore, antrenorul secund al Rapidului.loading...

Adauga un comentariu