Sport

Mircea Lucescu traieste o drama la Sahtior

Publicat: 24 nov. 2011
1

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, dupa eliminarea din cupele europene, ca le cere scuze fanilor pentru rezultatele obtinute de formatia sa în aceasta editie a Ligii Campionilor, a informat site-ul oficial al UEFA. „Le cer scuze fanilor pentru rezultatele din aceasta editie a Ligii Campionilor. În meciul de la Porto am început bine, dar apoi totul a fost împotriva noastra. Si astazi a fost cam la fel. Am avut o posesie mai buna, am avut ocazii de gol, am nimerit de doua ori bara, dar nu am reusit sa înscriem. Sunt ani în care ai noroc si ani în care ai ghinion. În acest an norocul nu a fost de partea noastra”, a spus Lucescu.

Tehnicianul român
considera ca înfrangerea din meciul cu FC Porto, scor 0-2, s-a datorat personalitatii jucatorilor adversi: „Personalitatea jucatorilor de la Porto a decis rezultatul. Înainte de meci ei mai sperau la calificare, în timp ce noi eram deja eliminati din Liga Campionilor. Putem vorbi despre absente, dar cei care au intrat astazi pe teren puteau face mai mult, mult mai mult. Porto a facut o partida foarte buna, desi înainte de golul lui Hulk nu a avut nici o ocazie. Dar norocul îi ajuta pe cei mai îndrazneti, iar astazi Porto a fost mai îndrazneata decat noi”.

Sahtior a pierdut miercuri seara, scor 0-2, în fata lui FC Porto, si nu mai are nici o sansa la calificarea în primavara europeana.

Comentarii
Adauga un comentariu