Magazin

Mircea Lucescu, victima unui grav accident rutier – VIDEO

Publicat: 06 ian. 2012
1
Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost implicat intr-un grav accident rutier, care a avut loc in Bucuresti, pe bulevardul Vasile Milea, in jurul orei 13:40. Accidentul s-a soldat cu doua victime. Ambii raniti, printre care si Lucescu, au fost transportate la Spitatul Universitar din Capitala. Lucescu conducea autoturismul marca Kia Sorrento al sotiei sale.

Potrivit primelor informatii, masina lui Mircea Lucescu a intrat in coliziune cu un tramvai cand a vrut sa vireze la stanga, apoi a fost proiectata in alt autoturism. Pentru scoaterea antrenorului dintre fiarele contorsionate ale masinii a fost nevoie de interventia mai multor echipe de la descarcerare. Potrivit primelor informatii medicale, Mircea Lucescu este grav ranit, dar constient.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat pentru Romania TV ca Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracica si este constient. Cealalta persoana care se afla cu el in masina nu are leziuni aparente, fiind de asemenea constienta.

Mai multe amanunte despre accidentul rutier produs de Mircea Lucescu, pe www.sport.bzi.ro!

sursa video: rtv.net 

Comentarii
 • Pariul vatmanilor

  Mihai Zlate a văzut moartea cu ochii. Un tramvai i-a lovit maşina în plin. Vatmanul nu a frânat, de-al dracului.
  Lumea adunată se miră cum de a scăpat Zlate cu viaţă.
  Şoferul este alb la faţă ca ceara de parafină. Din tâmpla dreaptă îi curge sânge peste haina de culoare verde. Priveşte trist la maldărul de fiare şi izbucneşte în plâns:
  ─ Cu ce mai câştig eu bani pentru hrana celor trei copii care au rămas fără de mamă?
  Martorii s-au repezit după vatman. Manipulantul s-a refugiat
  în remorca tramvaiului.
  ─ De ce n-a oprit, vrea o ladă cu bere, ţipa o femeie.
  ─ Beţia este premiul lor, când fac accident pe linie. Aşa se distrează, omorând oameni. Se strâng la garaj, pun mână de la mână şi cumpără bere. O ladă este pentru vatmanul care prinde maşina pe linie. Beau ca porcii şi pun alte pariuri la cale, spune un alt şofer.
  Un subofiţer de la circulaţie aprobă din caschetă, scoate o ruleta din buzunar şi măsoară distanţa de frânare a tramvaiului. Colegul lui notează datele într-un carneţel, cu un creion chimic, pe care îl moaie des în gură. Se mişcă încet, anchetă grea, circulaţia este bolcată. Linia este plină de tramvaie, oră de vârf. Călătorii au coborât şi o iau pe jos. Se opresc, în dreptul maşinii sfărmate, muţi şi cu gurile căscate. Subofiţerii au terminat aritmetica şi plini de mândrie academică cer ajutorul spectatorilor mai solizi să mute balotul de tablă de pe linie, ca să dea drumul la circulaţie.
  După un ceas de muncă patriotică lumea se împrăştie, fiecare pe unde are treabă. Şoferul accidentat a rămas singur lângă maşina lui. Tramvaiele îşi fac drumul obişnuit ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Vatmanii se caută în buzunare de bani. Au treabă după ce termină tura. Pariul a fost câştigat. Mâine dimineaţă toţi vor fi mahmuri, buni pentru alt accident.
  * octombrie *996

Adauga un comentariu