Titlurile zilei

Mircea Manolache bea și se distrează două zile la Chișinău! La eveniment merge pe banii Consiliului Județean!

Publicat: 01 oct. 2022
Mircea Manolache bea și se distrează două zile la Chișinău La eveniment merge pe banii Consiliului Județean
Mircea Manolache va chefui două zile la Chișinău

Sărbatoarea „Ziua Națională a Vinului“ are loc pe 1 și 2 octombrie, la Chișinău, capitala Republicii Moldova. În cadrul evenimentului vor avea loc ateliere, degustări de vin, dar și concerte de muzică ce vor fi susținute de artiști importanți. Județul Iași este reprezentat de trei consilieri județeni. Mircea Manolache bea, se distrează și își face de cap alături de alți membri ai CJ

Cea de a XXI-a ediție a „Zilei Naționale a Vinului din Republica Moldova” se desfășoară pe 1 și 2 octombrie. Ateliere de olărit, sculptat sau degiustări de vin vor avea loc în cele două zile de distracție. La nivel academic, Iașul va fi reprezentat de prof. univ. dr. Valeriu Cotea și de șef lucr. dr. Cintia Colibaba de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”.

doua persoane ciocnesc cate un pahar de vin
Mircea Manolache, Marian Uscatu și Gabriel Pristăvița chefuiesc două zile la Chișinău

Două zile de chef pentru consilierii județeni din Iași. Mircea Manolache bea și se distrează la Chișinău

Marian Uscatu la birou
Voia bună pe parcursul celor două zile de festival depinde de starea de spirit a consilierului județean, Mircea Manolache

În cadrul celei de a XXI-a ediții a festivalului „Ziua națională a Vinului“ își vor face apariția 3 consilieri județeni din Iași. Se anunță două zile de petrecere pentru Mircea Manolache și alți membri ai Consiliului Județean care merg în vizită la Chișinău pentru a reprezenta județul Iași.

Cele două zile de petrecere par a fi, de fapt, două zile de chef departe de casă, pe banii consiliului. În timp ce comunitatea se confruntă cu destule probleme, Mircea Manolache merge în Republica Moldova pentru a degusta vin, a se distra și a învăța să consume „responsabil“ alcool.

Voia bună pe parcursul celor două zile de festival depinde de starea de spirit a consilierului județean Mircea Manolache. Temperamentul coleric și agresivitatea pe care le afișează mereu în ședințele Consiliului Județean pun la îndoială decența pe care acesta ar trebui să o pratice la Chișinău. Mircea Manolache va reprezinta cu „mândrie“ județul Iași, unde va fi desemnat „Ambasador al Vinului Moldovenesc“.

Vinurile moldovenești sunt cunoscute peste tot în lume pentru savoarea și calitatea superioară pe care le au. Mircea Manolache are la dispoziție destul timp și suficiente degustări pentru a își clarifica preferințele în materie de vin. Roșu, alb sau roze, demisec, sec sau dulce, cei trei le vor încerca pe toate.

Mircea Manolache
Mircea Manolache merge sa chefuiască două zile la Chișinău

Programul„ Zilei Naționale a Vinului din Republica Moldova“

Gabriel Pritavita in sacou albastru si cu ochelari de soare
Mircea Manolache își va stabili preferințele în materie de vin

Pe 1 și 2 octombrie, la Chișinău, capitala Republicii Moldova, va avea loc cea de a XXI-a ediție a sărbătorii „Ziua Națională a Vinului“. După o pauză de doi ani, în Piața Marii Adunări Naționale se vor reuni peste 80 de vinuri din majoritatea regiunilor țării.

Sub deviza „Vinul meu aduce pace, Ura-n dragoste preface“, evenimentul oferă șansa celor ce vor fi prezenți să participe la degustări de vin, la ateliere de meșteșugărit, dar și la un program cultural-artistic unde vor fi prezenți artiști importanți din Republica Moldova.

Programul primei zile a evenimentului începe la ora 10:50, cu primirea delegației oficiale în PMAN. La ora 11:00, are loc ceremonia oficială de inaugurare a „Zilei Naționale a Vinului”. La ora 12:00, încep activitățile la „Curtea Țărănească“, unde vor fi prezenți mai mulți meșteri populari ce vor conduce diferite ateliere de olărit, sculptat sau țesut covoare. În intervalul orar 14:00-17:00, vor avea loc ateliere pentru degustarea vinurilor, precum și instruiri de consum moderat, iar de la ora 18:00 se va desfășura un program artistic.

Cea de adoua zi a festivalului prezintă același program. Degustările de vin au loc în același interval orar, precedate de un concert ce va începe la ora 17:00.

Consilierul județean Mircea Manolache bea și se distrează două zile la Chișinău, fără stres, familie sau prea mult anturaj.

 persoane in port popular fac vin in mod traditional
În data de 1 și 2 octombrie la Chișinău, va avea loc cea de a XXI- a ediție a sărbătorii „Ziua națională a Vinului“Comentarii
Adauga un comentariu