Actualitate

Mircea Radu «a vanat» femei celebre, dar s-a insurat cu o fata de la tara

Publicat: 29 sept. 2019

Mircea Radu a ales pana a cules, el gasindu-si jumatatea abia acum, la varsta de 45 de ani. Cea care a intrunit toate calitatile pentru a-i deveni sotie, caci, deh!, Mircea Radu a fost mereu pretentios la femei, se numeste Raluca Olaru si e din Stefanesti, un orasel din judetul Botosani pe care il gasesti pe harta doar cu lupa.

Frumusica bruneta, in varsta de doar 25 de ani, provine dintr-o familie modesta, de intelectuali (tatal ei a fost directorul scolii din localitate, iar mama ei a fost profesoara de muzica), insa pe celebrul prezentator al stirilor de la TVR 1 nici ca l-a interesat zestrea fetei, in momentul in care a cerut-o de nevasta. Pana si preotul satului, Zamfir Haraga, a tinut sa il felicite pe Mircea pentru alegerea facuta: “Familia Olaru este foarte credincioasa, vine frecvent la biserica si se bucura de aprecierea celorlalti enoriasi”, ne-a dezvaluit parintele din Stefanesti.

“Si Raluca este o fata credincioasa, cuminte si cu mult bunsimt. A fost o eleva si o studenta eminenta, din cate stiu eu a terminat Facultatea de Medicina cu note foarte mari”, ne-a mai povestit parintele Zamfir Haraga. Si vecinii Ralucai spera ca nunta, programata cel mai probabil anul viitor, sa aiba loc in oraselul lor, mai ales ca tot aici Mircea si Raluca au ales, zilele trecute, sa faca cununia civila, care a fost oficiata de Parascheva Botezatu: “Mi-ar placea sa fiu invitata la nunta lor, dar nu cred ca se va ajunge pana acolo. Au destule rude si prieteni care sa fie prezenti la cununia religioasa”, ne-a declarat femeia.loading...

Adauga un comentariu