Stiri si curiozitati

Mireasa asta a fost condusa la altar de un barbat care nu era tatal ei! Povestea te va face sa plangi. Parintele ei murise cu 10 ani in urma, dar el avea inima lui dupa transplant! Imaginile sunt splendide

Publicat: 04 sept. 2016
3

Se pregatea de nunta si si-ar fi dorit enorm ca in aceasta zi atat de importanta pentru ea si tatal ei sa ii fie alaturi. Numai ca parintele sau murise in urma cu 16 ani. Barbatul fusese talharit si impuscat, iar inima sa a fost transplantata unui pacient care astepta operatia de mai bine de 16 ani.

Inima lui Michael Stepien a ajuns in pieptul lui Arthur Thomas. Barbatul, recunoscator, a trimis o scrisoare de multumire familiei indurerate si a pastrat legatura cu ea.

Recent, Jeni, fiica lui Michael Stepien i-a scris si ea. Si l-a invitata la nunta spunandu-i ca si-ar dori mult ca el sa participe la slujba, ba mai mult sa o conduca la altar. Cand l-a vazut la biserica, mireasa a inceput sa planga, coplesita de emotii.

“M-am simtit onorat sa o conduc la altar pe fiica celui care mi-a oferit o noua sansa la viata”, a precizat barbatul.

“Ma bucur ca tatal meu a fost cu spiritul alaturi de noi in aceasta importanta zi pentru mine. Multumesc mult! O bucatica din el a fost alaturi de noi datorita lui Arthur”, a declarat si mireasa.

Adauga un comentariu