Stiri si curiozitati

Mireasa care nu are voie sa zambeasca: nunta anului, stabilita de dictatorul unei mici tari… Prin ce a trecut femeia

Publicat: 24 sept. 2018
3

Fotografiile unei mirese care pare extrem de nefericita fac inconjurul lumii, pentru ca tanara arata ca si cum ar fi fost fortata sa se casatoreasca. De fapt, lucrurile nu sunt ce par a fi!

Mireasa Marjona Hudoidodova se comporta, de fapt, asa cum este obiceiul in Tadjikistan, mica tara din Asia Centrala: miresele nu au voie nici sa zambeasca in timpul ceremoniei si nici sa isi priveasca sotul.

Contrastul dintre tanara si viitorul sau sot, care zambeste larg, este unul deranjant. Mirele este profesor si se pare ca acesta o admira pe Marjona, pentru ca o vazuse, dar cei doi nu se cunosteau, scrie Daily Mail.

Casatoria, numita „nunta anului” de presa locala, este una aranjata chiar de dictatorul tarii, Emomali Rahmon. Mireasa a fost chiar intrebata de presa daca s-au facut presiuni asupra sa pentru a accepta casatoria aranjata, dar aceasta a negat.

Presedintia a platit echivalentul a 1400 de euro pentru a cumpara daruri pentru mireasa si familia sa, iar tanara si-a cusut chiar ea rochia de mireasa.

Adauga un comentariu