Stiri Turism

Mireasa si-a pierdut mirele in infernul flacarilor din Grecia

Publicat: 25 iul. 2018
9

Mireasa si-a pierdut mirele in luna de miere! Zoe Holohan a suferit arsuri grave si Brian O’Callaghan din Dublin este dat disparut in infernul flacarilor din Grecia.

Mireasa si-a pierdut mirele in apropiere de Mati, o populara statiune turistica situata la circa 29 de kilometri de Atena. Proaspat casatoriti, irlandezii Zoe Holohan si Brian O’Callaghan-Westrop sosisera recent in acest paradis de vacanta pentru luna de miere. Din nefericire, aceasta este una din zonele cele mai afectate de incendiile care parjolesc Grecia. Pana acum 76 de oameni au murit si 200 au fost raniti de flacarile scapate de sub control care au devastat regiunea Attica. Zoe si Brian, ambii cu varsta de 40 de ani, au incercat sa scape de la hotelul lor care a fost inghitit de foc. In haosul creat, ei s-au ratacit unul de altul. Initial, s-au urcat intr-o masina, insa au trebuit sa coboare dupa ce vehiculul a fost cuprins de flacari. “Ea a suferit arsuri la cap si la maini, sotul sau e de negasit”, spun autoritatile elene.

Cei doi au ales Grecia ca destinatie pentru luna de miere, fiindca Holohan era atrasa de cultura greaca din anii de facultate. Din cauza incendiileor de padure apocaliptice, sute de oameni au fugit in mare ca sa-si salveze viata. Unii s-au inecat luati de curenti. Orasul Mati a fost distrus de infernul de flacari. Trupuri carbonizate au fost gasite imbratisate pe plaje. Mireasa si-a pierdut mirele in luna de mierea, titreaza cu durere ziarele din intreaga lume.
 

Adauga un comentariu